JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Korisnik | ||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moram vam nekaj otkriti, ugnjavite jassi jer ima prekrasne kalupe za magnete s temom kuhinje i kupaonice. treba ih poceti odlijevati odmah i sada i prodavati nama koje cemo ih ukrasavati svime i svacime ;)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
e nemam tu foliju, isprobala sam s ovima koje imam :( i nula bodova. ak probas s tom za projektor javi kak je proslo.
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Prekrasnooooooo... prvi okvir sam i ja gledala da si ga naručim.. izgleda i mrak!!!
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
a toooooooooooooooooooooooooo, ja sam zamisljala kao neki dublji dzep, znas ono veci prostor pomisni, ma jasno, ovo je super fora, e a jesi probala onu tvrdu fpliju za projektota, ta se ne bi smjela i mogl aguzvati nikako, kad je fest tvrda..nekak prvo zaljepit foliju za karton, pa onda na okvir...mozda
|
||
![]() |
||
|
prvo polakiram sa bezbojnim lakom da povrsina postane glatka i prijemciva za ljepilo. onda izrezem karton tako da je cca 3-4- mm manji od okvira. zalijepim ga pistoljem (silikonom). pustim da se osusi i zalijepim prozirni duck tape. (izgleda sasvim dobro). kad napravim slijedeci necu ga davati prije nego ti pokazem. i onda odozgo uguras sliku i voila. mana - slika je izlozena, nema mogucnosti stavljanja tanke folije jer se ona guzva kod uvlacenja/izvlacenja slike (probala i sa prozirnom folijom za grafoskop, i sa tankom folijom za slajdove :( nece pa nece. rikne kod uvuci/izvuci se namreska i onda je ne mozes namjestiti sam iscupati.
evo podijelih sa obje kak sam to napravila po vesninom naputku. ispalo dobro i efektno jer su ti kartoni koje mi je dala jassi s jedne strane bijeli s druge u boji.
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
fala lepa kaca....falaaaaaaaaaaaaaa |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
okviri i okvirici su ti vise nego prekrasni.onaj sa morskim motivima mi je favorit
![]() |
||
![]() |
||
|
hehehe hippy moramo se podelit s bojama jer bu tu svi ponoreli i morali nositi suncane naocale...fala mila
nini, nalijem tak da je dovoljno debel zadnji dio da ne pukne i posmirglam
bus objasnila kartom danas
hippy nina dojde danas meni...ja bum znal aprvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e hippy ajd slike da vidimoooooooooooooooooooooooooooo
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Nina, budeš mi objasnila kak stavljaš taj karton da možeš mijenjeti sličice ![]() I ja sam sinoć radila ove okvire...ali moji su skoro svi s rupom tak da bi trebalostaviti kartončiće ![]() Jasssi...super su ti okvirići.....super ideja sa školjkicama... ![]() ![]() Btw, moji su svi u crveno-naranđasto-smeđim tonovima...tak da me šiješ u pavim i zelenim ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
okvir inace nije za zadnji dio, taj se treba izbiti jer ispada osim ako nisi lijevala vrlo debeli sloj tak da je u ravnini za ostatkom okriva. super je taj okvir, stavljala sam onaj karton koji sam dobila od tebe za ledja i super je. moze se slika umetnuti odozgo.
inace jako jako si bila vrijedna, i ovaj smedji mi je naj....plavi je isto twin? ili samo akrilna? trazila sam tamnoplavi twin pa ga nemaju, ima ljucibasti.
vrijedna pcelice ;)
|
||
![]() |
||
|
rose mila fala ti
ancica ne dernjaj..opala sam sa stolcaaaaaaaaaaaaa
kalupi za visekratnu upotrebu dok ne pukne, raditi cu i prodavati samo odljeve od 5-10-15 kn po komadu---ovisno o kalupu, samo da napravim neku zalihu pa onda pokazem kaj mogu izliti
krasni su jel da....okvir je super, stavis salvetu i boju i sve je u kompletu evo mila ak kaj trebas jafi se
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajme srećo ovaj prvi ti je prekrasan,su ti kalupi za više puta ili jednokratni? AJDE ODGOVRAJ,sada ću i ja kao ti, hhhhhhhhoooooooooooćććuu jajaajaa!!!!
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
fantasticno!!!!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() moj gipsani odljev, twin colot+salveta
![]() ![]() gipsani odljev koji mi je pukao ali sam ga spasila +twin color+salveta
![]() ![]() moj gipsani odljev, akril boja i salveta i skoljke
|
||
![]() |
||
|
jao curke hvala svima ,ajd po redu da se ne zgubim
nino_kupila sam nekoliko kalupa i super ispada, slikam kad bu gotovo ili dojdi pogledati
ancica .,,monna---hvala mile moje
sunce moje....to mi je bila zadnja salveta, i ja sam u optrazi za morskim, duple kaj su novi slozim ovih dana i putuju tebi draga
rose hvala mila-su stigle salvete'
LOLLYPOP....MA KAK TREBA-PRVO TAMNA BOJA KOJA SE OSUSI, ONDA UTRLJAS SVIJECU, PA SVIJETL ABOJA, PA UZMES SMIRKG I UDRI TAM DI OCES SKINUTI...JA NISAM PAZILA PA JE NEGDJE PREVEC ALI U+ZA PRVI PUT JE OK, I ONDA SALVETA--jo sorry na velkim slovima..ne dam i se ponovo pisatiiiiiii
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
o draga pa ti se punom parom bacila na posal,sto reci nego odlicno!
![]() |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
a kak' si ovo postigla da ovako dobro izgleda? |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Hej draga, da ne posumnjaš da sam te zaboravila, super su ti ideje i ogledalca su ti ful slatka...doduše ono srce koje visi na kvaki mi je ful slatko...i da, ja ti inače nisam za morske motive ali ovo ogledalce za morskim je zaaaakon i btw ako ima vidiš di tu salveticu slobodno je šalji. E da i još nešto, šaljem ti dupliće ove dane.Pusa
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Wooow, prelijepo.Posebno mi je ono crveno-crno ogledalo!
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
srećo onaj crno,crveni okvir mi je baš,onak,kaktrebabiti
bravo ženska, veliš -malo si radila
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |