Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 79>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 00:08
Bokić draga moja - hvala na još jednoj ideji, genijalnoThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 23:05
Dolazim na kolaće iz tvog čokoladnog rokovnika
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 22:21
Rokovnik ti je skroz simpatičan. Morat ću i ja moju bilježnicu s receptima osvježiti.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 21:13
Gogs, drago mi je da si sad dobro i opet sa nama. Hvala na posjeti. Rokovnik ti je super i ja bih trebala napraviti jedan za recepte, stari se sav ofucao. smile79
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 20:46
Evo me opet da s vama. Odmor od svakodnevnice je brzo prošao ali to me je i "koštalo". Uz tri muška u kući možete si zamisliti što me dočekalo, ali već sam zaboravila. MM mi je dao stari rokovnik kojeg ću pretvoriti u novu bilježnicu s receptima.

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 15:18
Želim ti  brz oporavaksmile99
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 20:29
Hvala vam cure što ste odvojile svoje vrijeme da pogledate i moje radove
Hoklicu sam si morala novu raditi je mi je sin staru "oteo" za ispod kompa
Kerber - salvete su nabavljene čak iz Srbije
Mima - čujemo se tj. vidimo za koja dva tjedna sa materijalom za tvoju curu
Jani - MM je bio vrijedan pa ispilio i rupe izbušio
Neko vrijeme neće me biti (idem se odmoriti od svakodnevnice , dva tjedna u bolnicu)
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 10:30
Imam osjećaj da snijeg potiče kreativnost?!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 20:27
Zaboravila sam pitati - jesi ove pločice za djecu kupila gotove ili je muški dio obitelji bio vrijedan??
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 20:27
Bome si baš bila vrijedna! Ne mogu ništa izdvojiti kao posebno jer mi se sve jako sviđaThumbs%20Up
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 10:00
Kako ulijenilaLOL,pa tu se radi punom parom.smile141
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 08:58
a veli da se ulijenila... Wink  LOL

hoklica je i meni favorit... Smile

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 23:16
Draga, jako su mi se svidjeli tvoji novi uratci. Izgleda kao da ti imaš malu djecu a ne odrasle sinove. Moram pokazati mojoj kćeri, samo što će me onda udaviti da i ja njoj to sve napravim.
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 18:54
Prekrasni radovi smile186
gdje samo čupaš te starinske motive!?!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 18:48
plocice su preslatke ali me hoklica posebno odusevilaClap
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 18:12
za seku i bracu

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 18:10
a ova je moja

Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 20:24
Bančić je prva liga, pločice savršene,
kao i uvijek   
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 10:03
Hvala, Gogs, svekar je rekao da on ima nekakvih drvenih ploča pa će pogledati da li bi mi šta odgovaralo.

Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 09:59
Cure moje, hvala vam. A kako li ste vi vrijedne!
Jani - salvete su na platnu , prvu sam tri puta ljepila jer mi se uvijek gužvala. Porozna je kao da je stara 30-ak godina, a nije
Tara - dobila sam komad lesonita koje mi je MM ispilio (pogledaj malo bolje pa ćeš vidjeti da je s jedne strane "točkasta" (ploćica Vid) .Lagana je i to je najvažnije a nisam trebala kupovati ništa što mi je još jedan veliki plus jer radove ne prodajem nego poklanjam (a poklonjenom konju se ne gleda u zube - barem bi tak trebalo biti )
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.