Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 79> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bokić draga moja - hvala na još jednoj ideji, genijalno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Dolazim na kolaće iz tvog čokoladnog rokovnika
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Rokovnik ti je skroz simpatičan. Morat ću i ja moju bilježnicu s receptima osvježiti.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gogs, drago mi je da si sad dobro i opet sa nama. Hvala na posjeti. Rokovnik ti je super i ja bih trebala napraviti jedan za recepte, stari se sav ofucao.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Evo me opet da s vama. Odmor od svakodnevnice je brzo prošao ali to me je i "koštalo". Uz tri muška u kući možete si zamisliti što me dočekalo, ali već sam zaboravila. MM mi je dao stari rokovnik kojeg ću pretvoriti u novu bilježnicu s receptima.
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Želim ti brz oporavak
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hvala vam cure što ste odvojile svoje vrijeme da pogledate i moje radove
Hoklicu sam si morala novu raditi je mi je sin staru "oteo" za ispod kompa Kerber - salvete su nabavljene čak iz Srbije Mima - čujemo se tj. vidimo za koja dva tjedna sa materijalom za tvoju curu Jani - MM je bio vrijedan pa ispilio i rupe izbušio Neko vrijeme neće me biti (idem se odmoriti od svakodnevnice , dva tjedna u bolnicu) |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Imam osjećaj da snijeg potiče kreativnost?!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Zaboravila sam pitati - jesi ove pločice za djecu kupila gotove ili je muški dio obitelji bio vrijedan??
|
|
![]() |
|
Bome si baš bila vrijedna! Ne mogu ništa izdvojiti kao posebno jer mi se sve jako sviđa
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Kako ulijenila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
a veli da se ulijenila...
![]() ![]() hoklica je i meni favorit... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Draga, jako su mi se svidjeli tvoji novi uratci. Izgleda kao da ti imaš malu djecu a ne odrasle sinove. Moram pokazati mojoj kćeri, samo što će me onda udaviti da i ja njoj to sve napravim.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasni radovi
![]() gdje samo čupaš te starinske motive!?! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
plocice su preslatke ali me hoklica posebno odusevila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
za seku i bracu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a ova je moja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bančić je prva liga, pločice savršene,
kao i uvijek ![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Hvala, Gogs, svekar je rekao da on ima nekakvih drvenih ploča pa će pogledati da li bi mi šta odgovaralo.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Cure moje, hvala vam. A kako li ste vi vrijedne!
Jani - salvete su na platnu , prvu sam tri puta ljepila jer mi se uvijek gužvala. Porozna je kao da je stara 30-ak godina, a nije Tara - dobila sam komad lesonita koje mi je MM ispilio (pogledaj malo bolje pa ćeš vidjeti da je s jedne strane "točkasta" (ploćica Vid) .Lagana je i to je najvažnije a nisam trebala kupovati ništa što mi je još jedan veliki plus jer radove ne prodajem nego poklanjam (a poklonjenom konju se ne gleda u zube - barem bi tak trebalo biti ) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |