Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 113> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E točno si pogodila...tako bih rado otišla doma i u krevet!!!
Ah, kad će 16 sati???
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jos malo bus vidla, za cas bu proslo, pa kuci u zaklon se baci u krevet i stavi papir-OSTAVITE ME DANAS SVI!!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Taj papir sam imala i jučer!!!
Došla kući, nešto smo šalabrcnuli na brzaka, i odmah pidžama, krevet i novine, a muž je zabavljao sina!!!
Danas taj natpis ide u crvenoj boji: OSTAVITE ME DANAS SVI!!!
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Kad bi bar ja mogla danas malu u
![]() ili bar nas 30 minuta u ![]() .....prije nego se bacim na salvetice ![]() |
||
![]() |
||
|
Probaj, šta te koči, priušti si barem ovo drugo!!
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
aaaaaaaaaa ja nemre, sem kad terorista zaspi a onda ja spavam u kadi dok se ne zmrznem skroz......
a salvete i mene gledaju ali nekako sam umorna, i znam sto bi radila..ali..malo sam u krizi sa radnom snagom
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Odoh...
![]() malo se družiti sa kolegama ![]() |
||
![]() |
||
|
hihihihihihihi
ja sam ova u sredini....
i ja delam......
|
||
![]() |
||
|
Da li to ovaj treći zijeva??
Eh, ta sam!!!
|
||
![]() |
||
|
Danas sam toliko ljena da mi se neda ni pisati pa sam koristim smajliće...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
i ja volim sir...imam jednu bakicu u selu do nas koja radi odličan sir, a prge su joj za poludit...a vi bolesne, lijepo kuhano vinčeko kraj sebe i da vidiš gripi pa-pa...djeci med, vama vino sa cimetom i klinčićom |
||
![]() |
||
|
Oh, pa kod mene bi moglo biti i pjesme, ako poslušam tvoj savjet!!!
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
da pjesme...tulum cijeli
![]() |
||
![]() |
||
|
Miškopiško, trebm sliku one tvoje flaše od likera.....frendica me tražila nekaj slično pada joj pokažem.....našla sam samo onu na kojoj ih je više al se ne vidi ciejla flaša
![]() |
||
![]() |
||
|
eee, nemam pojedinačnu...jel ti hitno?
|
||
![]() |
||
|
Kod mene će na kraju biti "udri brigu na veselje" i sutra ne dođem na posao jer me boli glava i pet metara oko nje!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Jel ima na coolinariki? |
||
![]() |
||
|
Ajme hippy, sva si u poslu!!!
Daj se malo opusti...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
![]() |
||
|
nema na coolinariki
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |