Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brač - moj otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Brač - moj otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213>
Korisnik
Poruka
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:48
smile112 za prelijepe slike.
smile208 Lana, ti ostavila ovu ljepotu i došla u ravnu Slavoniju !!!!!!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:31
Ajme koje divno mjesto! Mora da ti dusa place kad u sparini Osijeka mislis na svoi otok.
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:54
Dijana na isto sam pomislila sto si ti izrekla....samo da patis za ovako necim....lepota,mir,i dusu i telo da nahranis smile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 23:02
Konačno sam i ja svratila. Udružene  "snage" priuštile ste nam prekrasno putovanje!Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 20:51
Draga Lantana,
ako sve bude išlo po pravom,ja ću ovo ljeto vidjeti tvoj Brač.
Dosta mi je sliniti po ekranu,pozdrav.
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 12:06
Stvarno prekrasno, vjerujem da će me životni valovi kad tad nanijeti na obale tog prekrasnog otoka...
Tena 28.3.2010
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 01:23
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Konačno sam i ja svratila. Udružene  "snage" priuštile ste nam prekrasno putovanje!Thumbs%20UpClapClapClap

Potpisujem Baku!

Nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo stići ponešto vidjeti od ove ljepote. Krasan je vaš - naš otok Brač! Jako se veselim dolasku Tongue
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 18:09

Svima koji  nisu vidjeli Brač a naročito Bol, topla preporuka! Oduševljenje je bilo veliko a fotografija i uspomena more....

Počet ću sa slikama i u nekoliko navrata vam pokazati otok  viđen mojim okom..
Neznam što da odvojim kao najljepše ... vi dajte svoj glas!

Bol, pogled sa Vidove gore:

Bol i Zlatni rat  morske strane:

Bol  centar - lijeva strana gledano s broda, tamo je Zlatni rat

Bol centar, gledano sa desne strane, tamo je Dominikanski samostan

Nastavak sljedi...Smile

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 20:01
Mira, nemaš što odvajati kao najljepše. Sve je divno. Čak i ovo. Na slici izgleda kako krševit brijeg, ali u prirodi je veličanstveno. Naravno, i to je Brač.

Lantana, ove godine ne samo da nismo bili na Braču, nego nigdje gdje nekog poznam. MM ima neku teoriju, "pa to si već vidjela", a onda ja pilim u besvijest da opet hoću na neko mjesto gdje smo već bili.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 20:08
Nikad dosta slika da se može dočarati sva ljepota.... Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 20:31
Tko god je ikada bio na Braču, sigurno se nakon ovih prekrasnih slika i reportaže prisjetio mnogih stvari.
Pa tako i ja, osim što sam uživala sada virtualno, rado sam se prisjetila svakog mjesta, svake uvale gdje sam bila poprilično davno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 20:42
Brač,otok koji daje sve što se traži.
Hvala ti MiroK što si svu tu ljepotu podjelila sa nama.
Želja mi se nije ispunila,jugo nas je sprašilo,ali AUTO  će stići kad tada.
Moram taj smiraj osjetiti,dodirnuti tlo Bola-Brača.
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 17:18
Lantana šećem tvojim otokom svako malo - nemam riječi za takvu ljepotu.

smile227

Cure hvala na predivnim slikama, uživam gledajući ih.

Pozdrav sa Krka         smile78        

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 10:42
MiraK divno je svesmile120
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 23:24

Hvala Mari!

Ima puno slika ali moram riješiti prebacivanje sa photobucheta pa da vidite što je raj na zemlji!Smile

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 21:43
Evo malo slika ovog ljeta, bili smo brodom na jedno seosko imanje, sve domaće, od aperitiva do deserta LOL.

Izlazak iz luke i pogled u sumrak na moje malo misto

Ribarska kućica, restoran na plaži

Samostan iz 15 st.

Ovaj greben zovemo Biskupova kapa i kad se popneš na njega nema natrag, mora se s njega skočiti u more

Maslinik moga brata

U svakoj uvalici mala plaža

život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 06:27
Lijepe slikice, draga Lantana! Divan je Brač.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 07:48
Svako naše malo misto
u duši je uvik čisto ....

Krasne slike Lantana
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 08:01
Predivno je prošetati ovdje i malo ugrijati dušu u ovako hladno jutro...
klasa optimista
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 08:28
Predivan otokHeart..fotke su predivne Clap Lantana
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.