Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je lijepa, izgleda kao kruna
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Nisam ni sanjala kad sam ju kupovala da će biti tako ljepi cvijet,sad jedva čekam da i druga procvate!!!!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Evo slike moje pasiflore. Baš je super boja!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Slavonko. Danas je roza procvala!!!!
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
sve super al od svega tvoje 2 nove pasiflore su mi prekrasne.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lopoči nisu moji,to je jezero kod bake i dede (imat ću ga i ja jednog dana pa ću ići kod njih u "krađu" lopoča
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Znam da se same zasiju ali moje su u tegli i baš gledam da uzmem sjeme pa ga sljedeće godine opet piknem u teglu,a njega nema pa nema.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo nakon godišnjeg da još malo napasem oči i dušu - lopoči su favorit a i ostalo ne zaostaje. jednostavno oduševljena
![]() pohvala na obnovi - pasiflora je dobar izbor!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nije uredu da ti netko krade, ali one se zasiju same, niće ih brdo ne možeš ih se riješiti
![]() |
|
![]() |
|
Nemogu reći da ona ali nevjerujem baš da netko dođe u dvorište po sjeme noćne frajle! Pa prije bi mi sve kaktuse odnesli,kad su svi vani nego par sjemenki.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A zar krade noću
![]() A ti lijepo unesi frajlu noću u kuću, a stavi joj kaktus sa cvjetovima frajle ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala niho! Ma ostat će i meni ali mi nestaje. Ostavim da dozreli do jutra,ali ujutro ga nema na frajlama a ni oko njih. Pošto su mi u tegli moralo bi negdje biti. Čekat ću drugu godinu da vidim što će imati mvs posađeno!!!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Dušo moja zlatna od kad nisam ovdje bila . A cvijeće krasnoga . Ma ne brini što neko uzima sijeme ostaće i tebi . Ma svaka čast Lily
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana, Željka, Kontesa, bromelija i Štefica hvala vam na posjeti!!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Oni lopoči su ti predivni,a i sve drugo
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
zanimljive pasiflore, krumpirko, cleome ma sve je super
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lili samo ti nama pokazuj trubljice jer su stvarno fenomenalne, a i zanimljive pasiflore si izabrala jedva čekam da sve to procvate (možda drugu godinu tek, ali vremena imamo )
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super si se ponovila...A krumpirko izgleda super i bez cvijeta... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne pasiflore, posebno ona plava.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |