Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je super,.moram to mm pokazati
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
originalno i otakčaeno!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme super je! gdje si samo našla tako prikladan motiv?
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
E i jos nesto; ispricavam se svima sto se vracam 10 stranica unazad, ali buduci da sam nova, Frezija tek sad sam pogledala sve tvoje radove i ne mogu propusiti priliku da ih pohvalim. One kutijice na makove i cvijeće i ona na neku geishu jednostavno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ideja i motiv su urnebesni i moram priznati....hmmmm, veoma stimulativni?
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Hvala Vam cure na komentarima... moram priznat da sam motiv našla na WC papiru....
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
držač za wc papir je predobar...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frezija tako si otkačena, a radovi su super!!!!
Dobro si me nasmijala, jer ja sam si taaaaako živopisno zamislila situaciju...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Motiv sa WC papira, ma koja ideja, genijalno!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ovo ti je odlično! ma kakva ideja!I dfa hoćeš nemoš izaći neobavljena posla
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Ovo je moj prvi pijat... Naravno ima par grešaka, al mi se nikako nije dalo od početka...( na idućem će biti bolje) Moram priznat da sam se iznenenadila jer sam očekivala da će rad na tanjurima biti puno jednostavniji...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Tanjur je prekrasan i ne vidim nikakve greške! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
pijat mi je odličan
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Uspjela si ručno zalijepiti cijelu salvetu na tanjur i čudiš se što to nije tako jednostavno? Ja kratkovidna ne vidim greške i pregibe, baš je zgodan...
![]() Malo ti je mjestimično ljepilo probilo, ali to je tako valjda kad 1.sloj salvete ima male rupice... Si lijepila od sredine prema krajevima? Ja izbjegavam tanjure, ali morat ću se i ja nekih prihvatiti za božićne poklone...uf... |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
meni je staklo teško za rad i nikako ga ne volim jer kad nije namazano bojom skliže se i zato su svi moji pokušaji sa lijepljenjem cijele salvete na staklu završili na namakanju
![]() tako da mogu reći samo bravooooo za ovakav prvi tanjur
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frezija i ja sam radila staklo, a zadnje što sam napravila je upravo ta salveta. Da, imaš pravo, staklo nije jednostavno za raditi, ali je sreća jer ga uvijek možeš oprati.
Mislim da niti ne moram spomenuti da mi je tanjur lijepi, jer sam i ja upravo to radila
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure na pohvalama. Meni su inače ti pijati super za vidit kod vas, ali ja sam prvo imala problem šta mi se ( ne vidi se baš na fotografiji) vidu tragovi ( crte) od onog prvog sloja laka na koji stavljam salvetu. Onda kad sam uspila zalipit tu salvetu stavila sam preko nje akrilnu boju (slonova kost) i kako sam tapkala onda mi je probilo po božičnoj zvijezdi. To u konačnici nije loše izgledalo, ali ja to nisam tako zamislia. Moram priznat da me je ovaj pijat obeskrabrija i nezna oću li ponovo pokušat....
Pa tako cure moje divim se Vašem svakom pijatu duplo više nego prije...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su ti fantasticni,svaka cast.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga super da ga nisi potopila,meni je bas preljep tvoj prvi pjat
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |