Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 36> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gladiole i ljiljan su baš ljepi. I ja sam dobila od Lantane takvu pustinjsku ružu (sad znam da se tako zove) isto mi je cvala i mislim da ću ju spremiti na zimu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasne gladiole, a i sve ostalo,
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Baš sam malo čitala, ako sam dobro skužila ta se biljkicazove delosperma. Vidim da pod imenom pustinjska ruža ima još jedna druga biljka, e sad kojoj je to pravo ime, ne znam.
Lilly, bromelija hvala! |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Mini kamenjar
![]() Panj (oni štapovi su da mi MM ne pokosi lavandu koja je tek zapelcana) ![]() Gladiole su mi sve ljepše ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno , čuvarkuće volim na sve načine
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Gladiole su ti prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
I kod nas je malo kiša, malo sunce, a meni glava puca! Još sam nekidan naletila na rupu s autom i vele na servisu 2000kn
![]() |
|
![]() |
|
Na panju ovaj sukulent dobio roza boju, baš mi je lijep:
![]() ![]() ![]() ![]() S druge strane sjenice vodenike su još bujnije, ali mi nije slika uspjela: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sve boje mojih gladiola:
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepe gladiole
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i kombinacije
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepe gladiole pogotovo ona roza šatirana i bijela
|
|
![]() |
|
Hvala cure, i meni su prekrasne, ona roza šatirana je trebala biti crveno bijela, ali eto, slika na pakiranju ne odgovara cvijetu. Ostale imam već par godina i svake se godine iznenadim kako su krasne.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gladiole prekrasne kao i panj sa biljčicama, vodenike super, i ja ih jako volim
|
|
![]() |
|
Ove godine sam uzela i par duplih, ali puno su mi ljepše obične. Cvjetaju non stop čitavo ljeto, skromne a prekrasne! |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ajme koje gladiole ,a tek panjevi...
|
|
![]() |
|
Hvala Željka!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mačak, evo pregledah slike. Gladiole su predivne, naročito mi je lijepa ona bijela, a ostalo je sve preslatko, kamenjar, panj, vodenike, sukulenti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo par slikica prije odlaska na more!
Begonija koja je trebala biti crvena: ![]() Vodenike: ![]() Moj prvi cvijet od čuvarkuće, prvi put sam ga i vidjela u živo: ![]() I cvjetić od jednog sukulenta kojem ne znam ime. Imam ga par godina ali prvi put mi cvjeta: ![]() Cijela biljka: ![]() I za kraj moje mica mace, tri su bile, ali jedna mi je netragom nestala: ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |