Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 36>
Korisnik
Poruka
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:42
Gladiole i ljiljan su baš ljepi. I ja sam dobila od Lantane takvu pustinjsku ružu (sad znam da se tako zove) isto mi je cvala i mislim da ću ju spremiti na zimu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:45
prekrasne gladiole, a i sve ostalo,smile141 naravno biti će i kamenjar kad se cvijeće malo razraste
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:57
Baš sam malo čitala, ako sam dobro skužila ta se biljkicazove delosperma. Vidim da pod imenom pustinjska ruža ima još jedna druga biljka, e sad kojoj je to pravo ime, ne znam.

Lilly, bromelija hvala!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 20:00
Mini kamenjar

Panj (oni štapovi su da mi MM ne pokosi lavandu koja je tek zapelcana)

Gladiole su mi sve ljepše

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:49
Prekrasno , čuvarkuće volim na sve načinesmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:52
Gladiole su ti prekrasne.smile71Moje nisu,stalno kiša pada i neke su ofucane.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 16:29
I kod nas je malo kiša, malo sunce, a meni glava puca! Još sam nekidan naletila na rupu s autom i vele na servisu 2000knUnhappy. Koma, javila sam MM-u mobitelom da se stigne ohladit dok dođe s posla, a ja ručam uz komp. i smirujem se forumom.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 17:19
Na panju ovaj sukulent dobio roza boju, baš mi je lijep:

S druge strane sjenice vodenike su još bujnije, ali mi nije slika uspjela:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 17:21
Sve boje mojih gladiola:

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 17:34
jako lijepe gladiole
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 01:15
Prekrasno cvijeće i kombinacijesmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 06:02
lijepe gladiole pogotovo ona roza šatirana i bijela
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 08:57
Hvala cure, i meni su prekrasne, ona roza šatirana je trebala biti crveno bijela, ali eto, slika na pakiranju ne odgovara cvijetu. Ostale imam već par godina i svake se godine iznenadim kako su krasne.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:14
Gladiole prekrasne kao i panj sa biljčicama, vodenike super, i ja ih jako volim
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:36
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Gladiole prekrasne kao i panj sa biljčicama, vodenike super, i ja ih jako volim

Ove godine sam uzela i par duplih, ali puno su mi ljepše obične. Cvjetaju non stop čitavo ljeto, skromne a prekrasne!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:56
Ajme koje gladiole ,a tek panjevi...
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 21:01
Hvala Željka!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 21:30
Mačak, evo pregledah slike. Gladiole su predivne, naročito mi je lijepa ona bijela, a ostalo je sve preslatko, kamenjar, panj, vodenike, sukulentismile64
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 21:48
smile78
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 20:44
Evo par slikica prije odlaska na more!

Begonija koja je trebala biti crvena:

Vodenike:

Moj prvi cvijet od čuvarkuće, prvi put sam ga i vidjela u živo:

I cvjetić od jednog sukulenta kojem ne znam ime. Imam ga par godina ali prvi put mi cvjeta:

Cijela biljka:

I za kraj moje mica mace, tri su bile, ali jedna mi je netragom nestala:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.