Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sviđa mi se mali "performans" tikvica kod fontanice |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Je,dragoljub je tek "počeo"cvasti...paše mu ovo vrijeme, valjda. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koje dobre tikve!
Dragoljubi ti još cvatu? Oni su kod mene već odavno nestali |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ma nema tajne...osim možda svakodnevnog kuckanje po njoj dali je zrela...
![]() Čak je nisam previše ni zaljevala...
Smrcko ne brini ,na godinu ćeš ih morati probati!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja sam čula dvije tajne. Jedna je da se lubenica nakalemi na tikvu, koja ima jači korijen i kalem ide na V i drži se u tamnijoj prostoriji dok se kalem neprimi.
Druga tajna je velika rupa puna đubreta.( ovo je od čovjeka koji je živio od uzgoja lubenica) |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Željka odaj mi tajnu za lubenice...moje su ostale male kao veća teniska loptica
![]() cvijećke su super ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Uh kako mi je teško gledati ovu stranicu.Tako lipa , a ja je probala
![]() ![]() <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3422&PN=9 |
|
|
|
![]() |
|
Uf ,tek sada vidim porukice...
Domingo...kakva žuta truba ,kakva ljutnja...?dali si me zamjenio sa kime?
Oprosti ,ali se ne sjećam da sam ikome obećala trubu(ni nemam je!)
Niho...nažalost sjemenkica nema ,ali doći ćeš ti do mene ,pa ćemo presaditi u.zelje...
|
|
![]() |
|
Eto svaki dan si pomislim ,moram pofotkati,ako ništa biljkice koje sam dobila od vas...lijepo napreduju ,a ja se ne hvalim...
Koma mi je radno vrijeme...ujutro odem ,vratim se navečer iza 20 h(a tada je već mrak...)
Ali obećajam da hoću ,samo za vas drage moje...!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuta ruža je moja najdraža.
Vidim šetaš po našim vrtovima, a što se kod tebe radi?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
lubenica i žuta ruža su nešto posebno
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |