Kala - Calla - Zantedeschia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 35> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunborst,molim Te reci mi da li sam pogrješila ako sam kale malo zalijala sa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo naše samo lišće potjerale a cvjeta nigdje. Što krivo radimo?
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() |
|
pingy321 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ma bravo! O kalama nemam poima a obožavam ih! ![]() Upravo danas sam u Baumaxu kupila dvije po polovićnoj cjeni..25kn!Uopće ne izgledaju loše,malo zapušteno ali imaju još cvjetova i pupova pa sam reskirala ![]() Držite mi fige molim. I da,pozdrav svima,ovdje sam totalno nova, a pitanja imam ko u prići..jer imam i nešto cvijeća u svom parku. ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Meniisto zasad samo lišće tjera niš od cvjetova :(
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Strpite se cvjetat ce sigurno...ja sam ih rano posadila u 2.ili3. mjesecu pa vjerovatno zato sad cvjetaju.drzim vam fige,pa stavite slike kad procvjetaju.
pingy ja odavno trazim tu tamno ljubicastu da kupim al ne uspjevam ![]() cuvaj je pa nam stavi slike pozzz svima |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo mojih kala, a i ljiljani su uz njih
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasno vam rastu.
Nama samo lišće, a posađene su krajem 3 mj u teglama. ![]() ![]() To je jedina vrsta cvijeća s kojom se borimo već 2 godine nesupješno. Budem stavila slike pa da vidite. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
WOW Anaida,prelijepe su a i vrt
![]() |
|
![]() |
|
Ma ni c od cvijetne stapke. Zalijevam ih, gnojim al ono samo lišće. A prošle godine su bile prekrasne ljubičaste.
Sad sam prestala zalijevat bijele prema textu sa naslovnice foruma. Dajem im šansu još ovu godinu, ako ne uspiju ostavljam se calla zauvijek |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
moje su u vrtu posađene i nemam neke posebne brige o njima, samo tjeranje mačića da se ne valjaju po njima...
i znam da nijedne godine nisu cvjetale do 6-7. mjeseca... tako da klimatis ima još nade... ako baš ne žele, ako su u posudi, prebaci ih u vrt gdje ti neće smetati, zalijevaj ih kad i ostalo cvijeće... |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
aaa super :) moja jos nis samo listovi i listovi.. ima od tvoje valjda troduplo vise lisca
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ako je bjela i ima samo lišće onda neznam kad će Ti cvjetat jer na kalama ćim se razviju listovi cvjet ide odmah za njima.
![]() |
|
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Zvjezdo Zvjezdana...ova kala me je izbezumila....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
a sta kad mi nece cvjetat :D takvu sam ju dobila prije dvije godine prosle godine niej cvjetala jer je valjda bila u kuci sad je na terasi odpocetka valjda ce procvjetat
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
pinus tvoja stvarno ima lisca pa je procvjetala :) moja nema ni pola ko tvoja :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |