Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Korisnik | |
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure na posjeti .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gogo imaš krasan vrt i lijepe i neobične biljke
![]() stvarno ne znam koju bih izdvojila, morati ću se vratiti na jopš jedan detaljan pregled ![]() i meni je staklenik super |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Časna riječ, ne bum ti uvalila lopatu. Što se tiče hostinjaka, puževima je to kao švedski stol, pa je prvi korak potamaniti te nemani.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
BB...nećem ići samo gledati jer onda nebum išla..gledati mogu i u knjigama
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kamenjar ti je super, isplatio se trud oko slaganja kamenja. S Hosta nisam mogla odvojiti pogled.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Samo gledati, Konte
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E draga moja ako ti se triša trznula na hostu to ne valja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
opet sam nekaj kriva
![]() ![]() kod BB idemo zajedno? ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Dobro došla, znaš da uvijek imam otvorena vrata. Ima i novosti...
S kavezom sam se šalila, ali sam stvarno vidjela rijetku, novootkrivenu četinjaču volemiju u kavezu. |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
B.Bea morat ću hostu privremeno sakriti
![]() ![]() ![]() Proljeće, na sljedećoj kavici radimo plan nabave novih hosti. ![]() Ivna ,možeš mi slobodno skopirati upute od Sare,nadam se da ćemo se vidjeti na sljedećoj kavicu .Konte, Konte, vidi šta si mi uradila,poslikala cijeli vrt i ljudi se napiknuli na hostice. ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Goga , ja ti skopiram Sarine upute, i oni iz prvog osnovne bi skužili kak je bila detaljna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljećence pa normalno da je skrivala...zna kaj će biti kad mi navalimo
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Goga, i ti si ovako lijepi vrt skrivala od nas??? cccccc
Prekrasan ti je vrt i veliki, a na slijedećoj kavici ćemo razmjenjivati iskustva za ove dijelove koji su u hladu.
![]() |
|
![]() |
|
Čovječe, Goga, pa koji ti grunt imaš! I ti postala hostoljubiteljica? Kaj sve čovjek dozna šećući vrtovima... nema ti druge, ogradi hostu kavezom. Neki već prijete noćnim šetnjama sa baterijom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ha ha ha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stigla ja sa brijega i ravno k tebi
![]() ![]() sad bum barem imala izgovor za doći...moram slikati ![]() iliiii će se čudo ipak dogoditi ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala kockavica.želja mi je ove godine posaditi ružičnjak.već sam kupila nekoliko ruža,sad čekam da se malo razrastu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša samo ti gledaj hostu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasan "miks" vrt, kako si ga nazvala.Kombinacije boja, raskoš....Plastenik i hoste su mi posebne
![]() ![]() Cameleonu je latinsko ime Houttuynia cordata
Čičku Arctium lappa
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |