Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala,ako dobijem zeleno svjetlo za tako nešto prvo ću se sjetiti tebe! Stvarno ste me sve oduševile svojom nesebičnošću u ovom današnjem svijetu gdje svatko uglavnom gleda samo sebe,takve ljude treba sa svijećom tražiti!!!!!
Hvala vam još jednom za krasne trenutke provedene u šetnji vašim vrtovima ! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
@Anastazija ... a šta u svijetu od betona možeš naučiti, nema tu truda niti svjetlosti!? Ali isto tako moju ponudu smatraj potpuno sebičnom.. ja obožavam kopati i saditi tako da ti najveću uslugu (ako se to tako može nazvati, to je gušt) činiš meni i mojoj naravi hehehe @Misty-da:
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
ivančica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sommerabend
![]() tradescantia uz jezerce
![]() brodiaea, jedna jedina uvijek uopće se ne širi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiss svima
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
WOOOOOOOW
![]() Šapni mi kako je narasla tolika? Prija li joj više sunce ili polusjena? ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opet sam uživala u šetnji tvojim vrtom. Ne samo da imaš što poslikat nego si i prava majstorica u tome
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Si čula kak biljke pjevaju od sreće kaj ih je kišica zalijala?
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kako je lipa tvoja ivančica i iznenadim se kad vidim kolilo vrsta ih ima,tvoju vidim prvi put i predivna mi je,a ostalo cviće kod tebe je uvijek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Misty, ona ti je kod mene na čistom suncu nekih 1-2h dnevno, a ostalo vrijeme u sjeni. Pored jezerca je i ima puno vlage. Cvate jako dugo tak da mislim da joj tu odgovara :)
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je cvijeće,a tradescantia je baš posebna...morala bi je i ja nabavit nekak
|
|
![]() |
|
@horti= ja nemam tako puno raznolikih vrsta pa ti ja to nadoknadim dobrim kadrovima :)
![]() @rain: konačno, konačno kišica, svi se smiješe i pjevaju, ali ja najviše
![]() ![]() ![]() @Mira021= obožavam ivančice, a nemam ih skoro uopće! Valjda sam zato tak i sretna kad vidim da je ova u mom vrtu ipak pronašla svoj dom
![]() @hana= mogu ti poslati u jesen ali me podsjeti!
Veliki
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala !
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Mogla bi posejati jos koju ivancicu, i onako imam viska, zar da ih bacim
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
malaluna nije ni cudo sto si se obradovala ivancici
![]() |
|
![]() |
|
eeee mimar, mogla bih, ima mjesta za udomljavanje
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad su misli teške, a oči zagledane negdje u daljinu, vrtovi poput tvoga mogu smiriti misli i privući pogled.
|
|
![]() |
|
Anči 39 i lucy hvala vam na komentarima i tome što mi svraćate! Dođoh samo da vas sve pozdravim i najavim od danas polovicu mog vrta
![]() Grozna je oluja i mislim da će biti velike štete... Baka Bea.... užaaaaaas!!!!!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ne brini, malaluna, imaš toliko biljaka da ih nikakv vjetar ne može uništiti. Polegle su i kod mene, ali će se i dignuti. Što je polomljeno, odrežeš, do jeseni će se sve oporaviti. Lovim po vrtu kante za zalijevanje, mreže za zasjenjivanje, nadam se da neću i krov...
|
|
![]() |
|
Ma užas, i ja trčim ko sumanuta! Razbilo 3 tegle i biljke u njima, čekam ostatak, na vrtu sam bila prije 3 sata više se ne usudim, rasplakat ću se ak odem.... uf....fuuuuuuj
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |