flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
flover žao mi je tvoje orhideje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
krasne ruže i sve ostalo naravno- ali super su mi oni bodljići smješteni karaj onog panja.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Hvala Jaco što me hrabriš,nadam se da će i orhideje doći na red,predivan su cvijet,i drago mi je da me uvijek posjetiš.....kao i naša Belica,redovito mi dolazi,da vas bar mogu
![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() clematis je još pun cvjetića....
![]() ![]() dipladenija konačno krenula u cvatnju,prestala kiša i eto je......
|
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ha, ha može može i pivo, nema frke samo nek je fino hladno.
Dipladeniu si ugurala u vrč? e pa to još nisam vidjela, neće li joj biti tijesno? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Lijepo, rascvjetano kod tebe.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je sve cvijeće,a meni se posebno svidio clematis zbog neobične boje.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
krasan panj, dakle nisam jedina, čudo da već nemamo temu "panjevi u dvorištu " ! Možda ja i otvorim tako nešto.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
velika
![]() ![]() dature napreduju,veselim se cvjetekima,ali to ću još čekati
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Prekrasno cvijeće imaš
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Meni bi kao i belici pasala
![]() a drago mi je kad vidim tako mladu ženu vrijednu,koja voli cvijeće.Znam koliko trebaš i vremena i novaca za održati sve to vijeće, kod nas na kontinentu zima nam uzme pol naše muke,ali nedamo se mi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
petunije su prekrasne zelene, a jel ti to imaš ljubičastu duplu?, ova roza sa tamno roza rubom mi je isto prekrasna
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Alad,hvala na lijepim riječima,na posjeti
![]() Jaco 123 ,ma može
![]() Lorica,da imam ljubičastu duplu petuniju,a sve su sad zapravo krenule rasti.....a ja malo -malo pa bez vode, morat ću prizivat
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovaj cvijet sam dobila ovog proljeća,i sprema se za cvatnju,ne znam mu ime,cvate kao plava kugla-tako mi je rečeno....možda neko na forumu zna ime
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
I tebi je problem voda?Meni muka od same pomisli na redukcije vode i slab gotovo nikakav pritisak
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |