palcica - kolači, torte |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 29> |
Korisnik | |
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergenia.. a čuj....lijepe se kilogrami, al na proljeće ćemo malo vježbat..sa cvijećem..hihihi...pa ćemo na dijetu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Draga Palčice ,danas sam napravila tvoju čokoladnu tortu sa 3. stranice.Konačno imam super recept za pravu čokoladnu tortu.Prezadovoljna sam.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga hvala ti za recept za krafne.
![]() ![]() Usput sam pogledala i recept za ovu čokoladnu tortu koju spominje maris 40. ![]() I skužila sam da više neću tražiti na coolinarici recepte jer tamo ih je milion i svaka autorica se zakljinje da je baš njen recpet najbolji. Hvala ti i za recept za pašticadu, jer i ja u škrinji imam komad veprovine. ![]() U svakom slučaju, znam gdje ću biti često, a ti sada nemoj stati sa svojim recpetima, jer nas ima već priličan broj koji te pratimo. ![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
joj kakva mi je čast što imam pozitivan komentar na svoj isproban recept
Maris mogu reć samo HVALA ![]() Proljeće...hvala i tebi...jedva čekam da nešto probaš od mojih recepata e taj od krafna (vidila si link)..zaista je odličan recept ja sad ni jedan drugi ne isprobavam,...kad sam jednom zadovoljna onda sam uvijek zadovoljna pozz |
|
![]() |
|
evo imamo skijaša, skija po glavnoj prometnici
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja ću sigurno probati raditi krafne po tvom receptu, ali i ovu čokoladnu tortu što je maris spominjala.
I ja također tražim pravi recept,i kada ga isprobam tek onda ide u bilježnicu. ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Blago njemu,ja ni ispred kuće ne mogu izać toliki je snijeg,ali nema veze važno je da imam još zaliha za praviti po koji kolačić sa tvoje teme
|
|
![]() |
|
![]() zadnjih dana ... samo smrznuta i puknuta jaja... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Prvi put vidim smrznuto i puknuto jaje.
I ja sa sam jedna od onih koji isprobavaju tvoje recepte. Uspila slikat dok nije nestalo! Hvala! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cikas nadam se da si zadovoljna .. u te fritule samo stavit dosta arome...odlične, fine i jednostavne
evo danas ručak vrila juhica (mesna-koka, junetina, bravetina) ![]() i onda domaći kruh, lešo meso, kis kupus samo okrenut na ulju sa lukom (češnjakom) i začinima, krumpir na salatu i malo lešo mrkvice ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
palcice posjećujem tvoju temu pa evo da ostavim trag. Vjerujem da će ovih dana na red doći i tvoje hroštule.
![]() |
|
![]() |
|
Draga, samo da prijavim da sam sinoć napravila buhtle po tvom receptu i - to je to!!!
Recept ide u bilježnicu, jer su tako ukusne i meke, i više ne tražim recept za njih jer ovaj je pravi.
Toplo preporučam.
Hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Lana hvala, javi rezultate i dojmove.
Proljeće, a sad sam sva važna....to mi je najveća nagrada kad isprobate recept koji sam vam dala ili predložila i kad ste zadovoljne...hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo, upravo sam zadnju pojela.
![]() Radila sam ih u utorak navečer, a još uvijek su mekane i ukusne.
![]() Samo ti stavljaj provjerene recepte, ja te sigurno pratim. Slijedeće će vjerojatno biti ona čokoladna torta.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Čokoladna torta je baš prava čokoladna torta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maris..ma naravno, stavi fotku...pa jedva čekam....a jesam hepi kad ste i vi zadovoljne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Palčica evo tvoje prefine torte.Već sam si pripremila materijal za sutra,samo izvana neće izgledati ovako već ukrašena ticino masom,s obzirom da je dječji rođendan u pitanju.Puno ti hvala na receptu. ![]() |
|
![]() |
|
Maris, odlična...joj šta sam važna
![]() ajde jedva čekam vidit i tu "dječju" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma i meni se sviđa,baš lijepo izgleda a mogu mislit da je ukusna,ja čekam da se raščisti put da siđem u kupovini,nemam čokolade i odmah je pravim
|
|
![]() |
|
![]() Za mog leptirića u cvijeću,torta duga s leptirićima. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |