Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - palcica - kolači, torte
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

palcica - kolači, torte

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 29>
Korisnik
Poruka
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 20:47
Bergenia.. a čuj....lijepe se kilogrami, al na proljeće ćemo malo vježbat..sa cvijećem..hihihi...pa ćemo na dijetu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 22:04
Draga Palčice ,danas sam napravila tvoju čokoladnu tortu sa 3. stranice.Konačno imam super recept za pravu čokoladnu tortu.Prezadovoljna sam.Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 09:56
Draga hvala ti za recept za krafne. Thumbs%20Up  Jučer sam radila krafne po nekom drugom receptu sa coolinarike i nisam bila zadovoljna, bile su pune masnoće a i nisu baš lijepo narasle...Confused

Usput sam pogledala i recept za ovu čokoladnu tortu koju spominje maris 40. Smile

I skužila sam da više neću tražiti na coolinarici recepte jer tamo ih je milion i svaka autorica se zakljinje da je baš njen recpet najbolji.

Hvala ti i za recept za pašticadu, jer i ja u škrinji imam komad veprovine.Smile 

U svakom slučaju, znam gdje ću biti često, a ti sada nemoj stati sa svojim recpetima, jer nas ima već priličan broj koji te pratimo.smile79
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 11:13
joj kakva mi je čast što imam pozitivan komentar na svoj isproban recept
Maris mogu reć samo HVALA
Proljeće...hvala i tebi...jedva čekam da nešto probaš od mojih recepata
e taj od krafna (vidila si link)..zaista je odličan recept
ja sad ni jedan drugi ne isprobavam,...kad sam jednom zadovoljna onda sam uvijek zadovoljna
pozz
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 11:14
evo imamo skijaša, skija po glavnoj prometnici
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 15:38
Ja ću sigurno probati raditi krafne po tvom receptu, ali i ovu čokoladnu tortu što je maris spominjala.

I ja također tražim pravi recept,i kada ga isprobam tek onda ide u bilježnicu.Smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 16:52
Blago njemu,ja ni ispred kuće ne mogu izać toliki je snijeg,ali nema veze važno je da imam još zaliha za praviti po koji kolačić sa tvoje teme
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 11:55

zadnjih dana ... samo smrznuta i puknuta jaja...
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 13:04
Prvi put vidim smrznuto i puknuto jaje.
I ja sa sam jedna od onih koji isprobavaju tvoje recepte.
Uspila slikat dok nije nestalo!
Hvala!

Baška Voda
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 13:14
Cikas nadam se da si zadovoljna .. u te fritule samo stavit dosta arome...odlične, fine i jednostavne

evo danas ručak

vrila juhica (mesna-koka, junetina, bravetina)

i onda domaći kruh, lešo meso, kis kupus samo okrenut na ulju sa lukom (češnjakom) i začinima, krumpir na salatu i malo lešo mrkvice

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 14:49
palcice posjećujem tvoju temu pa evo da ostavim trag. Vjerujem da će ovih dana na red doći i tvoje hroštule. Clap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 09:18
Draga, samo da prijavim da sam sinoć napravila buhtle po tvom receptu i - to je to!!!
Recept ide u bilježnicu, jer su tako ukusne i meke, i više ne tražim recept za njih jer ovaj je pravi.

Toplo preporučam.

Hvala ti Smile
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 10:39
Lana hvala, javi rezultate i dojmove.

Proljeće, a sad sam sva važna....to mi je najveća nagrada kad isprobate recept koji sam vam dala ili predložila i kad ste zadovoljne...hvala

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 14:30
Evo, upravo sam zadnju pojela. Smile

Radila sam ih u utorak navečer, a još uvijek su mekane i ukusne. Thumbs%20Up

Samo ti stavljaj provjerene recepte, ja te sigurno pratim. Slijedeće će vjerojatno biti ona čokoladna torta.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 14:50
Čokoladna torta je  baš prava čokoladna tortaThumbs%20Up.Pojela se u trenu,imam ju na slikicama,pa ako se Palčica slaže mogu staviti jednu umanjenu da vidite kako mi je uspjela . SmileRadit ću je opet sutra jer djetešce ima feštu s svojim frendićima u nedjelju.Smile
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:14
Maris..ma naravno, stavi fotku...pa jedva čekam....a jesam hepi kad ste i vi zadovoljne
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:53

Palčica evo tvoje prefine torte.Već sam si pripremila materijal za sutra,samo izvana neće izgledati ovako već ukrašena ticino masom,s obzirom da je dječji rođendan u pitanju.Puno ti hvala na receptu.smile79
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 21:15
Maris, odlična...joj šta sam važna
ajde jedva čekam vidit i tu "dječju"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 21:35
ma i meni se sviđa,baš lijepo izgleda a mogu mislit da je ukusna,ja čekam da se raščisti put da siđem u kupovini,nemam čokolade i odmah je pravim
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 19:19

Za mog leptirića u cvijeću,torta duga s leptirićima.Smile( nije gotova,moram je uokolo ukrasiti ali još nisam smislila s čime.)Palčice,hvala ti još jednom na receptu.smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.