vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koja glicinija, obožavam ove misrisne cvjetove
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Obožavam ukrasne trešnje
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasna trešnja, još ovako pendulasta, baš je slatka!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
klaudija, tvoj vrt je vrt iz snova, svaka cast, a fotke su prave umjetničke
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Klaudija, pozdrav! Prelijepa okucnica i sav biljni svijet oko tebe! Uzivaj!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moon hvala draga
![]() karli
![]() camellia hvala puno
![]() lantana hvala draga
![]() ![]() nisa draga
![]() |
|
![]() |
|
Karli namucila sam se da ti nadem ime onog zutog(imam ga duze vremena I nisam mu zapamtila ime)- to je zimzeleni grm;evo imas kod otok temu o njoj http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3677&PN=1&title=grevillea-rosmarinifolia
sad sam tek skuzila zasto mi slabije cvijeta, jer je zalijevam vise odkako je zemlji zbog trave, a ove zutilo sam mozda dobila zbog toga
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Koja divota na tojim stranicama; ne znam koji kolaž mi je ljepši
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, već smo konstatirali kao u vrtnim časopisima. Ukrasna trešnja je fantazija, ali ni ostalo ne zaostaje.
![]() Kako ti je trava lijepa zelena, jesi je nešto posebno tretirala? Kod mene je već suša, nekoliko dobrih bura i sve posušilo. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
klaudija ja ljepšu trešnju nisam vidjela.Pendulaste su mi najljepše,a ova tvoja je mrak.
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Mogu slike biti i mutne, ali ljepota na slikama se vidi.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ukrasna trešnja već sad izgleda fantastično. Minica je krasna
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |