Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik - Šeflera + Miha-M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik - Šeflera + Miha-M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 19>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 11:05
Svaka vam čast, sve fenomenalno iskorišteno. Najviše me je oduševila felga - super ideja. Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 17:37
Bravo, bravo, bravisimo - svaki ktak ima vaš pečat i zato je to DOMEK a ne kuća za stanovaje. Predivno! Jedva čekam da me pozovete, jeste li već počeli dijeliti brojeve, hoće li biti tombola - pa obilazak vašeg domeka kao glavni zgoditak, vidim da ima zainteresiranih pa ne znam hoću li dočekati zbog mojih visokih godina ...smile78
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 08:54
Ovih dana je fotić bil vrlo miran. Niš se nije fotkalo. Što ne znači da se nije radilo.
Ponedjeljak: nakon posla odmor uz finu papicu i izležavanje
Utorak: ponovljeni ponedeljak
Srijeda: ništa drugačije od ponedeljka i utorka, ali se papalo vani
Četvrtak:stali uz cestu i kupili flance krastavca, tikvice, blitve i celera + suncokret i visoke cinije. Završen povrtnjak. Pokošena livada iza štale.

Plan za dalje:
Petak: obilazak familije + fina papica kod familije (volim kad ne moram kuhati)
Subota: ujutro malo na posel, a neki malo duže spavati, a popodne završiti plot oko povrtnjaka.
Nedelja: napokon malo duže spavati(neki), a neki na posel. Vidli bumo kaj se bu roštiljalo!? I poslikati kaj se sve dešavalo ovaj tjedan.

Da li bu ovaj plan za subotu i nedelju ostao to bumo još vidli! Za danas je ziher da ne moram kuhati!smile202
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 09:22
Šeflera, plan ti je super, sprovedei ga do kraja i slikaj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nera View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 10:22
koje divne ideje imaš. svaka čast. ovo je za svaku pohvalu. smile57
Life is like box of chocolate...
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 21:31

Šefi je prava mala tvornica ideja. svaka čast smile55

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 21:48
dobar plan....možda ti nekad dam da mi isplaniraš tjedan Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 19:44
Cvijeće je posađeno, a dugačka tegla se sada privremeno zove ŠEFLERA.
Još kad bi mi javila što je što bilo bi super.
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 21:02
Pa kud je već prošao utorak. Strašno. Gdje si bio , šta si radio!?
U vrtu je sve pod kontrolom. Nema se puno za raditi. Sad se samo čeka.
Trava je pokošena još u nedjelju, a da nam nebi bilo dosadno, obećali smo susedu da bumo i njegovo pokosili. Tako je Miha-m u nedostatku naše trave smile42 pokosio danas susedovu.
Jučer sam šalabajzala po Zagrebu popodne- bila kod svojih, a Miha je radio popodne. Nakon šalabajzanja sam umornija nego nakon vrtlarenja pa ga nisam dočekala.
Danas sam odlučila napraviti nešto što nisam godinama. Nakon posla kupila golubčeka , reš pečenog u Konzumu, naklopala se - baš je bio fini!
Sjela na bicikl i krenula u vožnju s Flikom.
Neznam ko je došao umorniji doma Flik ili ja. Dušu smo ispustili. Čist sam zaboravila kak je brdovito tu kod nas. a kondicije naravno nemam. Ali to ne znači da se Flik i ja nećemo nastaviti voziti.
Nakon kratkog odmora na terasi, Flik i ja obišli imanje i našli puuuno cvjetića koji su procvali. Moram ih slikati. Nisam danas! Sorry društvo.
E nakon ugodnje šetnje oprala i posaugala auto i sad se spremam smile196peglati.
Ima dobrovoljaca?!! smile143 To mi se taaaak neće! Nema mrskijeg posla na svijetu. No dobro! Kad niko neće ni on se ne bu sam. U to ime - odo peglat!
smile50 ups - krivi smajlić.

Još sam tu!
smile102

Kak bi Franjica rekla- moj tapicirung se nekak neće odvojiti od stolca!

ajd pokušaj dva!!!!

Ne - nećem opet!
Puškom me treba naterat!!!!!!!!!!!!!!
ajd bok- sad idem!

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 21:45
LOL
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 00:14
Šefi, a kaj nebi mogla ponoviti bicikl i peglu i danas, samo u pravcu Sanobora!!! smile156
Po tiho se nadam da bu miha i danas popodnevna!!!! smile96
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 06:31
Joj, Šefi, peglanje....Dead Ja peglam samo ono kaj stvarno moram (odjeću od dragog jer bu zgužvan otišaoLOLLOL. Svoje lijepo složim u ormar i kako kaj izvučem samo malo poravnam s peglom i super. Ionako nakon što ispeglam i složim kad izvadim imaju one ružne crte pa opet ravnam.

Pitaj Mihu da u nedostatku trave domagli i do mene u ZG s kosilicom LOL
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 07:51
LOL Šefi, ne znam jel' su mi bolje tvoje slike ili komentari.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 23:07
Andreić- preveć bregova za biciklinom prek do Sanobora! To bum s vjetrom u kosi kad si kupim motorin koji me bu mogel nositi prek.

Dakle danas ponovno šalabajz po Zg! Sutra dogovoreno čaraparenje s mojom MKM. Nismo već dugo pa idemo malo u pohode po dućanima, a morti i na slatkać kod Vinceka.
Miha cijeli tjedan popodnevna pa laufam. Idući tjedan bu valjda jutarnja pa bumo laufali skup.

Danas napokon promjenila pičulji vodu. Starom vodom zaliveno cvijeće na štengama, usput i pognojeno-fino pognojeno (dobro ju hranimo).

Sutra bum opet morala zaljevati cvjetnjake jer je strašno sušno. Travnjak je već počeo žutiti kao da je 8 mjesec. A nema dugo kako je padala kiša!
Neznam kak vama,ali meni se čini da bu ove godine grdo.
Apeliram na ponosne vlasnike drva paulovnije da poklanjaju sjeme. Da nam se ozon oporavi. Mi bumo ga sigurno posadili. Samo da nabavimo sjeme ili presadnicu. Itko?

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 23:21
dobila sam sjeme paulownie ali nije niklo a mislim da ni neće...al ako me ipak ugodno iznenadi-sjetit ću se ili ćeš me ti podsjetiti Big%20smile
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 23:24
Big%20smileHvala Iris! Dojmilo me se to drvce! Raste tako da mu je korjen u dubinu što znači može rasti i uz kuću, neće ju podrejati. A osim toga vrlo je kvalitetan kao uništavać Co2.
Dakle radim novi popis:

Žic-žic:
Franjica- božur
Andrea - pakujac
Silvek - kalifornijski mak- hvala!Hug
Iris - paulownija
Katruža - mak crveni

Big%20smile
Big%20smileBig%20smile
Big%20smile
Izvještaj:
Silvek- stiglo

Big%20smile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 00:01
Stiže ti kalifornjiski mak, a i cveni i roza livadni...i još malo iznenađenjeWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 13:45
Vaš dnevnik mi je super, cvijeće mi je super, vaš stav o životu, cvijeću općenito svemu me oduševljava, kao i vaša zaigranost!!!

Uh, što ovo bi nekako preformalno...- ma vas dvoje ste mi genijalci!!!
smile106
Ja vam nemam još cvijeća a ni sjemenja za poslati ali vam zato šaljem ovu lijepu cvjećku, da imate nešto i od mene!!!
smile79
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 23:15
Prošao tjedan sad pa sad. Nešto se sadilo, puno se zaljevalo. Trava na dvorištu je već jako sfurena. Kao da je kolovoz, a ne svibanj. No šta se može.

A ovako to izgleda kad se nađem u polju ivančica. MM odmah ovjekovječi koliko volim cvijeće. Morala sam kad ih ima toliko.

Novo cvijeće je stiglo na stepenice. Danas posađeno.
Kak me to veseli! smile213

U idućim danima se spremam posijati svašta nešto što je stiglo poštom. I radi toga sam smile213 na kvadrat.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 08:45
Šefi, obožavam ivančice i kod mene u vikendici su počele.
Budi i dalje vesela i sadi i sij - bravo.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.