Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka vam čast, sve fenomenalno iskorišteno. Najviše me je oduševila felga - super ideja.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bravo, bravo, bravisimo - svaki ktak ima vaš pečat i zato je to DOMEK a ne kuća za stanovaje. Predivno! Jedva čekam da me pozovete, jeste li već počeli dijeliti brojeve, hoće li biti tombola - pa obilazak vašeg domeka kao glavni zgoditak, vidim da ima zainteresiranih pa ne znam hoću li dočekati zbog mojih visokih godina ...
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ovih dana je fotić bil vrlo miran. Niš se nije fotkalo. Što ne znači da se nije radilo.
Ponedjeljak: nakon posla odmor uz finu papicu i izležavanje Utorak: ponovljeni ponedeljak Srijeda: ništa drugačije od ponedeljka i utorka, ali se papalo vani Četvrtak:stali uz cestu i kupili flance krastavca, tikvice, blitve i celera + suncokret i visoke cinije. Završen povrtnjak. Pokošena livada iza štale. Plan za dalje: Petak: obilazak familije + fina papica kod familije (volim kad ne moram kuhati) Subota: ujutro malo na posel, a neki malo duže spavati, a popodne završiti plot oko povrtnjaka. Nedelja: napokon malo duže spavati(neki), a neki na posel. Vidli bumo kaj se bu roštiljalo!? I poslikati kaj se sve dešavalo ovaj tjedan. Da li bu ovaj plan za subotu i nedelju ostao to bumo još vidli! Za danas je ziher da ne moram kuhati! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šeflera, plan ti je super, sprovedei ga do kraja i slikaj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
koje divne ideje imaš. svaka čast. ovo je za svaku pohvalu.
![]() |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Šefi je prava mala tvornica ideja. svaka čast |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dobar plan....možda ti nekad dam da mi isplaniraš tjedan
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvijeće je posađeno, a dugačka tegla se sada privremeno zove ŠEFLERA.
Još kad bi mi javila što je što bilo bi super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa kud je već prošao utorak. Strašno. Gdje si bio , šta si radio!?
U vrtu je sve pod kontrolom. Nema se puno za raditi. Sad se samo čeka. Trava je pokošena još u nedjelju, a da nam nebi bilo dosadno, obećali smo susedu da bumo i njegovo pokosili. Tako je Miha-m u nedostatku naše trave ![]() Jučer sam šalabajzala po Zagrebu popodne- bila kod svojih, a Miha je radio popodne. Nakon šalabajzanja sam umornija nego nakon vrtlarenja pa ga nisam dočekala. Danas sam odlučila napraviti nešto što nisam godinama. Nakon posla kupila golubčeka , reš pečenog u Konzumu, naklopala se - baš je bio fini! Sjela na bicikl i krenula u vožnju s Flikom. Neznam ko je došao umorniji doma Flik ili ja. Dušu smo ispustili. Čist sam zaboravila kak je brdovito tu kod nas. a kondicije naravno nemam. Ali to ne znači da se Flik i ja nećemo nastaviti voziti. Nakon kratkog odmora na terasi, Flik i ja obišli imanje i našli puuuno cvjetića koji su procvali. Moram ih slikati. Nisam danas! Sorry društvo. E nakon ugodnje šetnje oprala i posaugala auto i sad se spremam ![]() Ima dobrovoljaca?!! ![]() ![]() Još sam tu! ![]() Kak bi Franjica rekla- moj tapicirung se nekak neće odvojiti od stolca! ajd pokušaj dva!!!! Ne - nećem opet! Puškom me treba naterat!!!!!!!!!!!!!! ajd bok- sad idem! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Šefi, a kaj nebi mogla ponoviti bicikl i peglu i danas, samo u pravcu Sanobora!!!
![]() Po tiho se nadam da bu miha i danas popodnevna!!!! ![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Joj, Šefi, peglanje....
![]() ![]() ![]() Pitaj Mihu da u nedostatku trave domagli i do mene u ZG s kosilicom
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
Andreić- preveć bregova za biciklinom prek do Sanobora! To bum s vjetrom u kosi kad si kupim motorin koji me bu mogel nositi prek.
Dakle danas ponovno šalabajz po Zg! Sutra dogovoreno čaraparenje s mojom MKM. Nismo već dugo pa idemo malo u pohode po dućanima, a morti i na slatkać kod Vinceka. Miha cijeli tjedan popodnevna pa laufam. Idući tjedan bu valjda jutarnja pa bumo laufali skup. Danas napokon promjenila pičulji vodu. Starom vodom zaliveno cvijeće na štengama, usput i pognojeno-fino pognojeno (dobro ju hranimo). Sutra bum opet morala zaljevati cvjetnjake jer je strašno sušno. Travnjak je već počeo žutiti kao da je 8 mjesec. A nema dugo kako je padala kiša! Neznam kak vama,ali meni se čini da bu ove godine grdo. Apeliram na ponosne vlasnike drva paulovnije da poklanjaju sjeme. Da nam se ozon oporavi. Mi bumo ga sigurno posadili. Samo da nabavimo sjeme ili presadnicu. Itko? |
|
![]() |
|
dobila sam sjeme paulownie ali nije niklo a mislim da ni neće...al ako me ipak ugodno iznenadi-sjetit ću se ili ćeš me ti podsjetiti
![]() |
|
![]() |
|
![]() Dakle radim novi popis: Žic-žic: Franjica- božur Andrea - pakujac Silvek - kalifornijski mak- hvala! ![]() Iris - paulownija Katruža - mak crveni ![]() ![]() ![]() ![]() Izvještaj: Silvek- stiglo ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Stiže ti kalifornjiski mak, a i cveni i roza livadni...i još malo iznenađenje
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vaš dnevnik mi je super, cvijeće mi je super, vaš stav o životu, cvijeću općenito svemu me oduševljava, kao i vaša zaigranost!!!
Uh, što ovo bi nekako preformalno...- ma vas dvoje ste mi genijalci!!!
![]() Ja vam nemam još cvijeća a ni sjemenja za poslati ali vam zato šaljem ovu lijepu cvjećku, da imate nešto i od mene!!!
![]() |
|
![]() |
|
Prošao tjedan sad pa sad. Nešto se sadilo, puno se zaljevalo. Trava na dvorištu je već jako sfurena. Kao da je kolovoz, a ne svibanj. No šta se može.
A ovako to izgleda kad se nađem u polju ivančica. MM odmah ovjekovječi koliko volim cvijeće. Morala sam kad ih ima toliko. ![]() Novo cvijeće je stiglo na stepenice. Danas posađeno. Kak me to veseli! ![]() ![]() U idućim danima se spremam posijati svašta nešto što je stiglo poštom. I radi toga sam ![]() |
|
![]() |
|
Šefi, obožavam ivančice i kod mene u vikendici su počele.
Budi i dalje vesela i sadi i sij - bravo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |