|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
evo vam sad moje nove slikice ali vidim da su malo pijane ali vjerujem da budu odgovarale. dala sam si truda da ih malo približim
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
evo maminih novih slika koje ona ne zna uploadat (ali naucit ce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
flora ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
![]() |
wow, baš lijepo i raznoliko, od svega po nešto
![]() a tek kad zatopli, ahaj, krije se tu svega, imat ćemo što gledati na sličicama ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
za sašu -može pelcer ima ih nekoliko ( na kavi) - au vezi klivije - pa dosta je osjetljiva nevoli mijenjati mjesto , neće puno vode osjetljiva je na štitaste uši , mada sam ih nekoliko puta čistila . cvjeta nakon nekoliko god. dok ne ojača , tako je bar bilo kod mene. voli i sunce ali ne prejako ,ljeti stoje na stepenicama pred kućom. da ima prekrasan cvijet naranđaste boje , nekoliko njihu na jednoj stapki koji tvore veliku okruglu lopto , i dugo cvjeta . obično im dajem 1 mj.štapiće za cvjet u to vrijeme.. imam nekoliko kom. jer sam ih presadila prošle god. a vodeni vrt je u fazi sna , tek pokoja biljčica oživljava na suncu, ali kad bude u punom sjaju ja ću da vam pošaljem fotku , ako mi pes ne zgazi prije toga .
|
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() |
jako mi se sviđa vodeni vrt prekrasan mi je
![]() |
|
AB100
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() |
branka, prekrasno!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Branka sve je prelijepo, ali tvoj vodeni vrt - bazen
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
Jako ljepo Branka! Paprati su ti prekrasne!
A samim tim što si potražila forum o cvijeću - zaslužila si da budeš i njegov dio! ![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() |
Hi, Branka, Predivno cvijece, od svega po malo imas! I kaktusici, i tropsko, i paprati, svasta!
Ona biljka sa listovima nalik na amarilis, samo malo debljim, je li to hameanthus? I jesu li ono njegovi cvjetovi okrugli, zuckasti? Ako jesu, koliko je star i kako uspjevas da ti cvate. Moj je vec skoro trecu godinu, pustio je mlade, ali ne cvate. U kakvoj ti okolini stoji (sunce-sjena)
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
pa ljudi dobro večer evo ja stigla u goste i onda šta k kažete na moje cvjetiće mislim da sam zaslužila da budem u vašem cjenjenom društvancu . zahvaljujem dragoj teici što je bila tako dobra i sve vam zorno pokazala . neznam da li je još tu ili je ošla spat - evo imala je priliku da čuje glas amerike, jer kod mene se svašta može doživjeti - a pelceri o tom kasnije kad bude vrijeme - neki su bezecirani.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() |
Branka predivno!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
nisam,ja sam zapela na kaktusu
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
E Shasha jesi li primjetila ptičicu na nolini????
Kako je guba - kao prava. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
A ovo je porezani pampas da je nebi znala naći put do kuće
![]() ali ja snimila kuću ranije i danas samo DIN-DON. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Moj vodeni u zimskom izdanju
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Dijelić mog limuna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ja neću komentirati jer sam svoje komentare ostavila uživo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |