Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 243>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 13:42
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Hibiskus cvijeta u podrumu .
Baš je divan.

--------- Eto ja se zaklela da neću obilaziti ovaj njen vrt a vidiš Štefice kako ne reagovati kad je kod nje sva naopakoHug------ sve joj cvijeta u jesn -bože ove ženesmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 14:14
Pridružujem se društvu iz prijašnih postova kome ne cvate šarenolisna hebe. Meni je ona predivna ko tvoja Triša ali nikako da dočekam cvijet a već je imam drugu sezonu.....
Ti ćeš cijelu zimu imati poneki cvijet ko i cure sa otoka, kaže Lora da joj je u vrtu stratište Wink, znam ja da i ona uživa u kojem cvijetiću...
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 14:50
Kod tebe jos toliko svijeca cvate,wow!Star
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 14:51

Tvoj mali vrt = veliki biljni raj!

Stvarno si uzgojila "puno lipih stvari".Clap

A heba?Thumbs%20Up Samo moje su kao da ih mačke čerupaju!Cry

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 15:55
moj ne cvijeta ni u kući ni u podrumu ni na tavanu LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 10:55
Ma samo malo sam provirila i ja se baš opustim ovdje .sve me nešto na nešto poodsijeća ........Ma Legendo mojasmile79
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 12:11
Ja stvarno neznam kaj prije da pohvalim...dal bugicu koja još uvijek krasno "loptasto" cvijeta....divnu šarenolisnu hebe koja je i bez cvijeta prekrasna, ili one tvoje divne plave felicije (mislim da si tako napisala da se zovu). Maćuhice se isto super drže, zečja uheka su uvijek lijepa,  a bijeli hibi je fenomenalan! Super Triša! Prekrasno je u tvom vrtu! smile71
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 14:28
Hvala vam drage moje.
Korijenko heba je lani cvjetala, pa očekujem i ove godine, iako mislim da treba u vrt, premala joj posuda.
Maćuhice baš nisu kakve bi trebale biti neznam zašto, a hibi me iznenadio, dok je bio vani ništa, a sada cvjeta u podrumu ??????
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 15:26
Tvoje malo dvorište je zaista bonbončić foruma. Tako malo, a kad kreneš slikati cvijet po cvijet kao da je dugo bar pola kilometra i široko isto toliko.. Nisam te pitala - kako se drže pelceri za Nihu kod tebe, oni koje ja poslah?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 19:16
Anaida, ma nema problema posađeni i čekaju, pa što bude.
RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 19:20
slatko, ukusno vidi se da je uložena velika ljubav  Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 20:40
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Anaida, ma nema problema posađeni i čekaju, pa što bude.
---Tako je čuvaj moje Astibe
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 21:19
Pa moram priznat da se astibe nekako jadno drže, e pa vidjet ćemo do proljeća.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 09:33
Pa koliko znam astilba nestane preko zime pa ponovno nikne na proljeće
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 10:04
Otok nisam to ni znala, ali ja sam one tek dobivene posadila, pa očekujem čudo, ma baš ti hvala-srce si, a jasmile180
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 10:19
smile213-----jupi kako sam sretna-vidiš da ne možeš sebi da ih prisvojiš-ipak su moje--dolazim
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 14:46
Ma da, ja ti nisam rekla da će astilbe i biti slabe do proljeća.... Ali ja ih isto tek godinu dana imam pa nisam baš vrsni  znalac. Embarrassed
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 16:35
hibi cveta u podrumu ,ja moj onda moram izgrditi,a i heba je predivna,pogotova ta sarenolisna...moja je nazalost smrzla,mojom krivicom:(
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 22:14

Anaida, sada bi trebalo znati dali su nestale, jer je zim, ili su nestale, jer su nestale, niho ništa do proljeća moramo čekati.

Gio je heba je stvarno lijepa, ali moram je presaditi direkt u vrt, no malo će još pričekati.

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 22:44
Ma daj šta se bolan zamaraš sa tim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.