Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- Eto ja se zaklela da neću obilaziti ovaj njen vrt a vidiš Štefice kako ne reagovati kad je kod nje sva naopako ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pridružujem se društvu iz prijašnih postova kome ne cvate šarenolisna hebe. Meni je ona predivna ko tvoja Triša ali nikako da dočekam cvijet a već je imam drugu sezonu.....
Ti ćeš cijelu zimu imati poneki cvijet ko i cure sa otoka, kaže Lora da joj je u vrtu stratište
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kod tebe jos toliko svijeca cvate,wow!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj mali vrt = veliki biljni raj! Stvarno si uzgojila "puno lipih stvari". A heba? |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
moj ne cvijeta ni u kući ni u podrumu ni na tavanu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma samo malo sam provirila i ja se baš opustim ovdje .sve me nešto na nešto poodsijeća ........Ma Legendo moja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ja stvarno neznam kaj prije da pohvalim...dal bugicu koja još uvijek krasno "loptasto" cvijeta....divnu šarenolisnu hebe koja je i bez cvijeta prekrasna, ili one tvoje divne plave felicije (mislim da si tako napisala da se zovu). Maćuhice se isto super drže, zečja uheka su uvijek lijepa, a bijeli hibi je fenomenalan! Super Triša! Prekrasno je u tvom vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam drage moje.
Korijenko heba je lani cvjetala, pa očekujem i ove godine, iako mislim da treba u vrt, premala joj posuda.
Maćuhice baš nisu kakve bi trebale biti neznam zašto, a hibi me iznenadio, dok je bio vani ništa, a sada cvjeta u podrumu ??????
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tvoje malo dvorište je zaista bonbončić foruma. Tako malo, a kad kreneš slikati cvijet po cvijet kao da je dugo bar pola kilometra i široko isto toliko.. Nisam te pitala - kako se drže pelceri za Nihu kod tebe, oni koje ja poslah?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida, ma nema problema posađeni i čekaju, pa što bude.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
slatko, ukusno vidi se da je uložena velika ljubav
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa moram priznat da se astibe nekako jadno drže, e pa vidjet ćemo do proljeća.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa koliko znam astilba nestane preko zime pa ponovno nikne na proljeće
|
|
![]() |
|
Otok nisam to ni znala, ali ja sam one tek dobivene posadila, pa očekujem čudo, ma baš ti hvala-srce si, a ja
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma da, ja ti nisam rekla da će astilbe i biti slabe do proljeća.... Ali ja ih isto tek godinu dana imam pa nisam baš vrsni znalac.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hibi cveta u podrumu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida, sada bi trebalo znati dali su nestale, jer je zim, ili su nestale, jer su nestale, niho ništa do proljeća moramo čekati. Gio je heba je stvarno lijepa, ali moram je presaditi direkt u vrt, no malo će još pričekati. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ma daj šta se bolan zamaraš sa tim
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |