Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 134> |
Korisnik | |
S.P. ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da i ja nabacim par svojih
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzivam u slikicama vasih kaktusa
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
A gdje su tvoji ? Šta ti zabušavaš ?
|
|
|
|
![]() |
|
Ovaj mi sad prvi puta cvate, kad sam ga vidjela kod Ruže kako je lijep, jedva sam čekala svoga i.....evo ga:
|
|
|
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Glikice, predivan je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
sve je prekrasno,
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Ovaj kaktus sa plosnatim rebrima mi je baš specifičan i zanimljiv, sviđa mi se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Astrophytumi su oba .
|
|
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Moon, glikica, slavujVK, i svi vi ostali koji se trudite popuniti ovaj naš forum sa fotićima, uživancija je gledati ovu raskoš boja vaših bodljića....
BRAVO! ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikice, gledaj ovaj moj Astrophytum. Kupio sam ga zimus, "bacio" u kut,
uspješno prezimio, kasno ga iznio na otvoreno.... Sve najgore od "gazde" je doživio jadničak, još se vidi i cijena na teglici (!!??).... Na lokaciji je koju posjećujem jednom u 15÷20 dana, a gledaj kako me jučer ugodno "počastio" sa cvjetićima: ![]() ![]() ![]() Pozdrav.............schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Schumy,ako ja dobro vidim,a mislim da vidim,to je gimnocalycium a ne astrophytum!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
MK i ja vidim kao i ti.....
Schumy je pobrkao lončiće , jel ovo u pitanju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo kakvu boju danas imaju ona dva astrića što sam ih jučer pokazala:
da opstanu do sutra, bili bi crveni.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |