Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 15:09
DA baš se divim kako nema korova i zavidim ti.
Kod mene je vjetrovito, a livade okolo pune višlje trave pa se nanese sjemena korova kao u priči.
 Korov klija non stop i to cijela botanika korova u mom vrtu. Umori me to.

Plastenik nećemo moći raditi kao tvoj, jer bi ga vjetar odnio. Moramo betonirati i praviti puno jače konstrukcije, praktično mora biti jak kao ograda da izdrži.
Treba li puno vode za zalit ga, s obzirom da kiša ne pada na tlo u njemu?

Tvoje povrće za izložbu. Tongue
Kod mene vegetacija sporije dolazi, tek ću saditi mahune i tikvice.Ne smijem ranije i konsultiram susjede. Radi se o planisnskoj klimi.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 12:09

Šmrckica, to ti se samo čini da nema korova kod mene. Ima ga, ima, vrag ga odnio, ne stignem toliko kopati koliko on stigne narasti... Jedan dio sam samo okopala gdje mi je sitno povrće... ono najgore tek me čeka..Mogla bi hodati ili trčati maraton, u mom slučaju kopati maraton ..LOLLOL

Što se tiče plastenika, ponekad me strah da bi i moj mogao odletjeti, na udaru je vjetra, ali srećom još nije valjda bio toliko jak da ga odnese. Što se tiče zalijevanja, ne znam kakva je zemlja kod tebe. Kod mene je ilovasta pomješana s primjesima pijeska pa stoga nije potrebno previše zalijevati . I da ne zaboravim, ako ćeš raditi plastenik, svakako napravi ili dvoja vrata ili vrata-prozor, jako je važno provjetravanje i da uvjek ima dotok svježeg zraka, inače će ti sve uskuhati unutra.

A za povrće, bolje da ništa ne komentiram, ovo je ništa kako je nekad znalo biti..Svejedno Hvala ti ! smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 21:57
I ja imam dvoja vrata na plasteniku,jedna stvarno nisu dovoljna.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 09:29

Da Zova, bitno je da ima dobar protok zraka, inače ništa ni od presadnica ni od povrća..Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 19:34
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

monsteru hvata malodušnost kao i prošle godine,a na kraju je sve bilo prekrasno i u izobilju WinkSmile

i danas stojim iza ovih riječi.sve je prekrasno i ne kukaj
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:27

Ajči ma ni upola nije tako lijepo kao što je to nekad bilo...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:29

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:31

I moja Đurđa ima svoje domaće  kolačiće...LOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:33

Ne volim se kupati, ali ako baš moram....Confused....onda moram..LOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:35

Sirup od ruža i paprene metvice..Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:37

Obična blitva..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:40

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:46

Graškograd...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:48

Srebrnolisna blitva..Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:51

Glavni ocjenjivački žiri za povrtnjak...smile96 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 10:57

Nisam baš zadovoljna s kupusnjačama, al što je tu je...Stern SmileErmm

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 11:05

Srebrnolisna blitva...

Bečka bijela koraba..

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 11:09

Gazdarice tko će sav taj vrt okopati i pobrati ?  Naši mali razgovori... LOLHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 11:11

Ja sam glavna šefica ovog povrtnjaka..EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 11:15

Pozdravljam vas i  svima šaljem  do idućeg puta..

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.