Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kak je fora u toj "lampi"!...savršeno si to skombinirala. Nema veze kaj još ne cvate....bude ona...prekrasno izgleda i hvala ti što si nam je pokazala
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša evo me malo kod tebe u dvorištu..Lijepo ti je kao da je proljeće,jer cvijetova ne manjka..Vidim da si kameliju posadila i da je vani...Biti će joj tu dobro,jedino po ljeti mora negdje u sjenu...Doći ću u inspekciju..
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam svima, Jagoda dođi, dođi, volim kad ti dolaziš u inspekciju
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uvijek sebična --malo ti pa ponesite još -----------
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To Triša u tvom carstvu falila je samo kamelija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Bravo Triša, kamelija je dobila društvo. Pitar je originalan, eh šta se ti još nećeš sjetiti.
![]() Da li ti je prošlogodišnja propupala? |
|
![]() |
|
Je Lana pupoljke ima i ona od lani, ali su kao zrno graška.
Lantana brat imao elektro firmu, a kad je pred dvije godine umro ostalo nekih stvari tako sam otkrila u skladištu te ogromne kugle (polovice) i ispale super vaze.
Niho, naravno i za tebe vrijedi isto pravilo kao i za Jagodu
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša kamelija ti je super, a "pitar" šta da rečem meni to ni u snu ne bi palo napamet.
|
|
![]() |
|
Vanjice
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super ideja s lampom i ja sam tu našla jednu onu gljiva lampu vanjsku (nije više u uporebi) ogomnu, taman bi bila za sukulente i kaktuse, ali neće niko da mi je odvoji od nosača, a ja ne mogu sama
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ima bisera 100 na sat -od 1 cvijetića će napravioti buket a kad dođeš kod nje sve picmoljci
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bravo Triša, sve si cvijeće lijepo smjestila ili na zimovanje ili u staklenik, ali vidim da još uvijek nađeš mjesta gdje češ smjestiti neki cvjetak, sukulent
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bože baš se nema para za nove biljke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje. Danas se moja kolekcija biljkica povećala za toliko željene heucere - dobila sam ih od bake Bee i jedva čekam da ih smjestim u dvorište ![]() Naravno ne biste vjerovali da sam danas od Goge dobila dva kaktusa koja nemam - zaist me usrećila
![]() Jednostavno vam moram pokazati ove dvije prekrasne teglice, koje je oslikala i poklonila mi ih tatjanabajčić. Zanemarite termo čarape u teglicama koje su isto poklon od iste osobe, a koje su me razveselile isto kao teglice. Malo sam kukala kako su mi uvijek hladne noge, kad eto predivnog poklona, uz to novogodišnja čestitka.
![]() Ma sretna sam ko Nova godina. Tatajana
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve si to Triša i zaslužila I više)! Dobra duša našeg foruma!
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ljepo ljepo...očito da je mjesec ostvarivanja želja....
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
heucere ,kaktusi, teglice-predivne!a čarape su fantastične(pašu ti uz karakter-vesele, zaigrane!)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |