Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 19:52
smile52
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 19:53
Kak je fora u toj "lampi"!...savršeno si to skombinirala. Nema veze kaj još ne cvate....bude ona...prekrasno izgleda i hvala ti što si nam je pokazala smile120
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 23:04
smile96..samo se ti guzi --tražičeš ti od mene ote čupave biljke 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 03:02
Triša evo me malo kod tebe u dvorištu..Lijepo ti je kao da je proljeće,jer cvijetova ne manjka..Vidim da si kameliju posadila i da je vani...Biti će joj tu dobro,jedino po ljeti mora negdje u sjenu...Doći ću u inspekciju..smile64..
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 08:55
Hvala vam svima, Jagoda dođi, dođi, volim kad ti dolaziš u inspekcijusmile187Znaš kako se kod nas u Primorju reče : "Dođi i nogom otvori vrata" (znači da su ti ruke pune - cvijeća naravno).
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 11:01
Uvijek sebična --malo ti pa ponesite još ------------bože dokle ćeš tako -ali ito je dobro neka nose imaću i ja
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 13:40
To Triša u tvom carstvu falila je samo kamelija Clap
život je more
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 13:44
Bravo Triša, kamelija je dobila društvo. Pitar je originalan, eh šta se ti još nećeš sjetiti.Wink

Da li ti je prošlogodišnja propupala?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 15:37
Je Lana pupoljke ima i ona od lani, ali su kao zrno graška.

Lantana brat imao elektro firmu, a kad je pred dvije godine umro ostalo nekih stvari tako sam otkrila u skladištu te ogromne kugle (polovice) i ispale super vaze.

Niho, naravno i za tebe vrijedi isto pravilo kao i za Jagodusmile96
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 16:27
smile232--ovo je već sebičlik ali donijeću neštoupssssssss crko komp-šta napisa smile96
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 20:12
Triša kamelija ti je super, a "pitar" šta da rečem meni to ni u snu ne bi palo napamet.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 22:23
Vanjicesmile211
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 22:24
Super ideja s lampom i ja sam tu našla jednu onu gljiva lampu vanjsku (nije više u uporebi)  ogomnu, taman bi bila za sukulente i kaktuse, ali neće niko da mi je odvoji od nosača, a ja ne mogu sama Cry idem drugi put s odvijačem i WD sprejem.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 10:13
Triša ima bisera 100 na sat -od 1 cvijetića će napravioti buket a kad dođeš kod nje sve picmoljcismile96
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 21:15
Bravo Triša, sve si cvijeće lijepo smjestila ili na zimovanje ili u staklenik, ali vidim da još uvijek nađeš mjesta gdje češ smjestiti neki cvjetak, sukulent Wink, a ono ti za uloženu ljubav i pažnju uzvrate .... cvijetom i to sada kada skoro ništa ne cvjeta. Gardenija je prekrasna i nadam se da će te jednoga dana ovako iznenaditismile64.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 23:22
Bože baš se nema para za nove biljke  smile156.e neka baš
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:59

Hvala drage moje. Danas se moja kolekcija biljkica povećala za toliko željene heucere - dobila sam ih od bake Bee i jedva čekam da ih smjestim u dvorište

Naravno ne biste vjerovali da sam danas od Goge dobila dva kaktusa koja nemam - zaist me usrećila

Jednostavno vam moram pokazati  ove dvije prekrasne teglice, koje je oslikala i poklonila mi ih tatjanabajčić. Zanemarite termo čarape u teglicama koje su isto poklon od iste osobe, a koje su me razveselile isto kao teglice. Malo sam kukala kako su mi uvijek hladne noge, kad eto predivnog poklona, uz to novogodišnja čestitka.

Ma sretna sam ko Nova godina. Tatajanasmile79
RIJEKA

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 22:17
Sve si to Triša i zaslužila I više)! Dobra duša našeg foruma!Wink
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 22:38
ljepo ljepo...očito da je mjesec ostvarivanja želja....
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 08:54
 heucere ,kaktusi, teglice-predivne!a čarape su fantastične(pašu ti uz karakter-vesele, zaigrane!)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.