Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 172> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-prelijepo Saro...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zato i pokažemo tu da bi jedni drugima bili inspiracija.Ja neke radove ni ne objavim koliko su pokradeni(
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Hvala Kiki,kad sam birala salvetu odlucila sam se za ovu etno......a ti si me ponukala svojim nedavno uradjenim da i ja svoje napravim.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovo ti je baš slatko.Nekako je etno.Taman da ću nešto zakačiti u "Friško..." kad evo sarite.Pustiću ljude da uživaju još par sati pa ću onda ja sa svojim radom.Ima vremena.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala draga mumice
![]() tako da se stice dojam da radim svaki dan,ali nije tako...doduse u mirovini sam pa imam vise vremena nego vi uposleni.....
|
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pa ti si zeno neumorna, svaki dan me ugodno iznenadis sa preljepim radovima, kada samo stignes
|
|
![]() |
|
hvala ti TB,slazem se u cjelosti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ideja za flase ti je super. Ja kazem samo malo maste treba i evo ti radova.
|
|
![]() |
|
Biljana izvini ja se zahvalih tvojoj imanjakinji Bi-Bi ,hvala ti draga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Aleksandra i dobro nam dosla. Bi-Bi hvala ti puno za pohvale
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Uspjela si, flasice ti izgledaju staro i lijepo, a skrinja je fantasticna:))
![]() |
|
![]() |
|
AleksandraM ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
Nova sam na forumu, I njime odusevljena.Radovi su pre, pre, predivni!
|
|
![]() |
|
hvala draga Kiko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-već sam napisala ti znaš,ali opet ću,baš su slatke...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svima velika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SunčicaVŽ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Prekrasna je škrinjica...
![]() Ja ću dobiti jednu takvu od mame...nasljedstvo od bake :-) Čekam da ju tata ošmirgla..
|
|
![]() |
|
-to je to,bravo,baš je super...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bez obzira cija je, stvarno je lijepa. Meni bi dobro dosla.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |