dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 222> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaktusi me uvijek iznenade ljepotom cvijeta.
A mak, tebi je sam izrastao, a ja sam ga sijala i jeva uspjela dobiti nekoliko komada, a još su uvijek neki kilavi. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu,kaktusov cvjetic je
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasan cvijet na kaktusu !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Mali kaktuse,napasla sam oči u Vašem cvjetnjaku i bilo mi je jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Naravno Monny,ostavit ću da sazrije,a ima i još pupova pa će još cvasti.
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
neka samo nek je tu a ti sad pokusaj uloviti sjeme da mu se i dalje divimo...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida možda nam je koja djevojka darovala isto cvijeće a u teglici bile sjemenke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moje je smilje u kamenjaru prezimilo naveliko (od 4,5 grmića samo se jedan smrznuo).
Mali Kaktus - ne znam da li je to zato kaj smo tako blizu ili zato kaj te tak jako rada imam, ali i ja imam ISTI mak (isto mu je lišće, cvijet moram još dan,dva pričekati) i isto tako NE ZNAM otkud mi je došao u vrtek!!??
Zamisli ti to!!
Inače, uživam u tvojem vrteku i pogledu na krasno cvijeće, a najviše me veseli što već i ja mogu tvoju divnu žutu graničicu dijeliti dalje jer se tako lijepo kod mene razrasla!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro,Anaida mi je rekla da može prezimiti vani,moram to još provjeriti,ja sam dobila najesen da je zimus bilo u podrumu.
![]() Flavia,Anči se zabunila,to jeste mak,kaktusi su sad najljepši kad cvatu
![]() Lantana
![]() Antonija,neznam gdje si to uzela,sigurno je od tebe,to su bile grančice kad si ih na jesen ošišala
![]() Mari
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hura
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bome se i imaš čime pohvaliti!
jesi li sigurna da je lantana od mene, ja nemam takvu, sjetih se i gazanija od OTOK! u tebe je sve ljepše!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su kraljice, ali ovaj cvijet kaktusa je ovaj put moj favorit.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kaktusek....ovaj ukrasni mak koji si rekla da nisi sadila, ali je lijep je fenomenalan...doduše, bar mislim da je mak, mada Anči veli da je pelargonija
![]() Ruže su ti fenomenalne...a bome i kaktuseki. Super su tako u cvijetu
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() Samo da te pozdravim!!! Jel ti smilje prezimi ili mu je ovo prva sezona??? ILI..., ili...???? ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
da to je mak imaju ga moji poznanici, a kod njih ga ima u crveno, rozoj i ljubicastoj tamnijoj i svijetlijoj nijansi i bijeli. . . bas je poseban . . .
|
|
![]() |
|
Anči,to nije muškatla,nego nekakav mak koji se stvorio niotkud.
![]() Moon
![]() Hoya
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tražila sam tvoju temu da mi slučajno ne promakne ova raskoš ruža. I drugo ti je cvijeće super, ali još nisam vidjela takav skladan i bogat "ružored" poput tvoga.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |