Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 133> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zakaj još ne spavaš? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Auto se popravi,bitno da si ti nama dobro i da je sve prošlo bez
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Duda prekrasan ti je vrt.....Grozno je toplo kod tebe ali bome i kod nas....Ti se barem bućneš u more pa ti je lakše...Ja još ni ne pomišljam na kupanje, nije mi još dovoljno toplo...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
znači još malo pa otvaraš sezonu kupanja
![]() dok ti mjeriš ove niske vrijednosti ja mjerim malo više...jučer 140/100, ali nisam osjećala nikakve probleme ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čitam malo... pa stvarno ima svakakvih ljudi... doći na more u ovakav raj, kakav je tvoj i tražiti TV kao kino...
![]() A ti stvarno čuvaj glavu, lako za auto...
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ahojček danas sam malo bolje volje,imate pravo za auto važno da ja nikom nisam niš napravila a lim se popravi (joj a kolike cvećeka sam mogla za taj popravak kupit
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Dudo,sve je jako lijepo,a ostići su fenomenalni.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ahojček cure evo me opetr malo..dakle nakon nezgode sa autom malo sam pala u depru jer nemogu vjerovat da to napravim nakon 23g vožnje svega i svačega po svakakvom vremenu i onda se nasadim na glupi zid...no kad imate mužića starijeg 15g hehe sve je oprošteno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abutiloni ove godine napokon pokazuju malo više cvijeteka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Duda,ova tvoja ruža djeluje gotovo nestvarno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
oprobano,i mene vrt trgne i nema depresije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ups sam malo duplo frknula sorryyyyy...
![]() ![]() ![]() e ovo su ruže pokrivačice tla al ja sam ih podigla jer ču morati napraviti mali zidić ispod njih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova slika je toliko lijepa............izgleda gotovo nestvarno!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jasmin fino cvate i divno miriši još je malen ali sam jako zadovoljna
![]() ![]() ![]() e ovo je nova biljčica jako je čeče nemam pojma kako se zove
![]() ![]() ova ruža mi je bila božanstvena em je bila za oko divna a ujedno i krasno miriši penjačica je
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasan ti je vrt..moram pod hitno doci uzivati u krasnim bojama i mirisima...super ti je...bravo!!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
noććć cure ak sam šta ponovila najte se ljutit no roza skleroza več pomalo uzima danak...danas sam se sama sebi smijala htijela sam se uvuč u badić broj 38 moš mislit u gornjem dijelu sam izgledala ka bety boop
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A mogla si slikati barem noge u tim postolama
![]() Vrt ti je bujan, šaren, puno vrsta cvijeća u njemu i krasnih plavih pitara i ostalih ukrasa. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
nemam riječi za ovu ljepotu... slike govore najbolje!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hehehhe pokušavam te zamisliti kako napikavaš u tim špagericama
![]() vretek je super, a onaj crveno bijeli klinček je mjak ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
[QUOTE=Duda-Lave]
![]() Wauuuuuuuuuuuu ovo je prekrasno sapni mi ime ove ljepotice ... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |