Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 133>
Korisnik
Poruka
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 21:57

Zakaj još ne spavaš?
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 23:52
Auto se popravi,bitno da si ti nama dobro  i da je sve prošlo bez smile221
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 01:32
Duda prekrasan ti je vrt.....Grozno je toplo kod tebe ali bome i kod nas....Ti se barem bućneš u more pa ti je lakše...Ja još ni ne pomišljam na kupanje, nije mi još dovoljno toplo...WinkWinkSorry za auto, ali bitno je da tebi nije ništa...TongueTongue
sutra je novi dan
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 09:10
znači još malo pa otvaraš sezonu kupanja smile198
dok ti mjeriš ove niske vrijednosti ja mjerim malo više...jučer 140/100, ali nisam osjećala nikakve probleme Embarrassed došo vrag po svoje LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 09:17
Čitam malo... pa stvarno ima svakakvih ljudi... doći na more u ovakav raj, kakav je tvoj i tražiti TV kao kino...Confused Umjesto da uživaju u moru i zelenilu...
A ti stvarno čuvaj glavu, lako za auto...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 10:04
ahojček danas sam malo bolje volje,imate pravo za auto važno da ja nikom nisam niš napravila a lim se popravi (joj a kolike cvećeka sam mogla za taj popravak kupit smile42)...no divan je dan mirno kupači več prostrli ležaljke...danas bum stavila malo slikica dok bum peglala...a da anastazija ja ti nemrem iči spat kad oču moja mala Lavanda ima energije za pokrenut cijeli otok tako da je nema u krevetu do 23h što moram priznat da je iscrpljujuće a mi smo same MM je na tečaju "pučinski otoci" ha onda znate gdije je ..dalekoooo..tako da smo nas dve same s jedne strane super s druge malo muka no ipak sve na kraju stignem.. 
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 00:27
Dudo,sve je jako lijepo,a ostići su fenomenalni.smile94
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:16
ahojček cure evo me opetr malo..dakle nakon nezgode sa autom malo sam pala u depru jer nemogu vjerovat da to napravim nakon 23g vožnje svega i svačega po svakakvom vremenu i onda se nasadim na glupi zid...no kad imate mužića starijeg 15g hehe sve je oprošteno Wink...no evo minula me depra i opet sam u cvijetekima Big%20smile..dakle nebum baš previše opisivala sve znate LOL

abutiloni ove godine napokon pokazuju malo više cvijeteka

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:18
Duda,ova tvoja ruža djeluje gotovo nestvarnosmile71
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:19
oprobano,i mene vrt trgne i nema depresije
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:20
ups sam malo duplo frknula sorryyyyy...

e ovo su ruže pokrivačice tla al ja sam ih podigla jer ču morati napraviti mali zidić ispod njih

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:21
Ova slika je toliko lijepa............izgleda gotovo nestvarno!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:24
jasmin fino cvate i divno miriši  još je malen ali sam jako zadovoljna

e ovo je nova biljčica jako je čeče nemam pojma kako se zove

ova ruža mi je bila božanstvena em je bila za oko divna a ujedno i krasno miriši penjačica je

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:27
krasan ti je vrt..moram pod hitno doci uzivati u krasnim bojama i mirisima...super ti je...bravo!!smile71
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:31

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:43
noććć cure ak sam šta ponovila najte se ljutit no roza skleroza več pomalo uzima danak...danas sam se sama sebi smijala htijela sam se uvuč u badić broj 38 moš mislit u gornjem dijelu sam izgledala ka bety boop Wacko..no ipak sam si fino našla dva krasna badića  i jedne fine špagerice a nemoram vam niti reč kako su visoke nemaju više neke normalne visine kad hodam osićam se ka žirafa i tako ja odam sa mojom Lavom na Slanicu(obližnju plažu) na slaju(prijevod za kajkavce -sladoled)a ono naši šljakeri na novoj viksi u izgradnji bleje u mene i fućkaju ..bedaci misle da mi drhte koljena od njih a ne kuže da mi drhte od napikavanja na tim visokim platformama tak kad sam se fino vratila špagerice su dobile voljno a ja fino bosa u vrt..hmmm najljepši osijećaj kad ti topla zemlja proviri kroz prste Big%20smile..no skrenuh sa teme htijela sam reč da je doša MM i reko a jel al su to nove postole za šljaku u vrtu ...muški...uvijek če biti pitanje s kojeg su planeta opali   
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 09:52
A mogla si slikati barem noge u tim postolama LOL .

Vrt ti je bujan, šaren, puno vrsta cvijeća u njemu i krasnih plavih pitara i ostalih ukrasa.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 10:47
nemam riječi za ovu ljepotu... slike govore najbolje!smile86
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 11:09
hehehhe pokušavam te zamisliti kako napikavaš u tim špagericama LOL
vretek je super, a onaj crveno bijeli klinček je mjak Thumbs%20Up

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 11:35
[QUOTE=Duda-Lave]

Wauuuuuuuuuuuu ovo je prekrasno sapni mi ime ove ljepotice ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.