Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 32> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedva čekam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno da će biti razno razne, ali što je to prema piti od jaja koju pravi Niho.
Uživali dva dana, ali bilo je tako vruće da se nije baš nešto puno radilo. Malo pljevila pomidore, mm napravio kolce za njih, nisam ih čak ni vezala, morat ću drugi put, a to je slijedeći vikend.
Opljevila cvjetnja, zalila, a onda je dobro pljusnula kiša i zalila još jednom sve.
Neke slikice stavim sutra, jer sam sada u komi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ono pravo domaći -- kod mene je ono jedimo domaće-----a ne ko ti -kod tebe svaka riječ otaj pomidore dok skužim štaje -ja ogladni -ma žao mi je samo što će izgleda biti najviše u hrani tog tvog ----pomidora da ću mu ovdje trag zametnuti-----b--------------ti pomidore
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Triša kako je lijepo tu kod tebe.
|
|
![]() |
|
Ma šta vi vidite ovdje lijepo ovdje nema ni jednog cvijetića ....bar ja ne vidim -----------kaže stavljam sutra a vidite da na stavlja --samo se Branku ljepi
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo da me niho ne kritizira, nemam baš vremena, ali kako sutra opet idem u vikendicu, nekoliko slika od prošlog vikenda biti će dovoljno:
Prkosi su se baš lijepo rascvjetali
Plavi irisi su me razveselili, ali polako odlaze
Kadifice sam posadila, lijepo je vidjeti nešto narančasto u ovoj karioli
Ruže mi nisu baš neke pa me svaki cvjetak jako veseli. Žuti pupoljak
Ovo je jedna mala ruža, zovem je crna, jer crvena boja graniči sa crnom, sitna je, ali pona pupoljaka
mm je malo kopao, naravno treba još - mjesto zanaše buduće jezerce
nije tako maleno, a nije ni veliko, u sredini na užem djelu biti će mostić
Bilo je strašno suho, ali sinoć je pala kiša i kažu susjedi dobro zalila, vidjet ćemo sutra kakva je situacija.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
E mora da se Branko pohvali . Branko pravi veće rupe -koliko vidim da samo čačkaš -napravi da se more uletiti u nju -------treba se tu i kupati
![]() |
|
![]() |
|
Drže se nekako, posadila sam ih, što drugo s njima pojma nemam, čekat će da odem u Split.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno, pa još i jezerce grade.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bit će i jezerce!! Jupiiii!! Odmah ti ostavim slikicu meni jako, jako dragog jezerca, kao malo ideju..
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nabavila sam nam po jedno ukrasno drvce .koje mijenja tri boje -valjda će uspijeti do tada da ga mogu ponijeti u Skradnik-nešto je prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ma super ste cure, stavim neke nove slikice kasnije, a ovo jezerce je zaista prekrasno, nadam se da će i naše biti tako lijepo - polako - sve u svoje vrijeme kaće mm.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo izvještaj iz Skradnika. Dok sam ja šetala po Bundeku družeći se s vama, mm i njegov sin radili si oko budućeg jezerca. Stavili su jednu foliju, pa drugu foliju, te počeli slagati kamenje, pa to sada u ovoj fazi izgleda ovako:
Dobila sam jedan zgodan panj, pa sam za sada u njega posadila Mamin šaš.
Procvjetali su ljiljana, ali samo u ovoj boji
Počele su cvjetati i ruže
Ne znam koji je ovo žuti cvjetak, ali ima ga puno i sladak je
Ovo je ograđeni cvjetnjak ispred kuće
Tu sam uz ogradu posadila Nihin jasmin, bit će lijepo kad poraste.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa Triška ovo se pretvara u pravi raj
![]() Cvijetnjak i panj su fenomenalni ![]() A što ako ti na foliji krtica ili voluharica napravi rupicu i voda oteče ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ha-ha, to sam i ja pitalamoje dečke, ali oni tvrde da neće - smijat ćemo se zajedno ako se to dogodi, pa ustvari baš nas briga, sve je to dio zabave.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Triša lijepo je tu kod tebe.Mogu misliti kad završite jezerce kako će biti divno.
|
|
![]() |
|
Ma naravno , bitno je da se ljepota napravi ![]() Dobro reci ti meni di si maznula ovaj silni i lijepi kamen? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Zlatne ruke...sve sto dotaknes se pretvara u nesto veoma posebno, prelijepo...
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
novina ima dosta,al buduce jezerce me odusevilo
![]() a panj i travica isto,i ja je imam u panju,kao da smo se dogovarale ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme Triša, kako ti je tu lijepo!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |