Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše vikendice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše vikendice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 32>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:27
jedva čekam smile50-biće hrane-------------
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:41
Naravno da će biti razno razne, ali što je to prema piti od jaja koju pravi Niho.

Uživali dva dana, ali bilo je tako vruće da se nije baš nešto puno radilo. Malo pljevila pomidore, mm napravio kolce za njih, nisam ih čak ni vezala, morat ću drugi put, a to je slijedeći vikend.
Opljevila cvjetnja, zalila, a onda je dobro pljusnula kiša i zalila još jednom sve.
Neke slikice stavim sutra, jer sam sada u komi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:13
Ono pravo domaći -- kod mene je ono jedimo domaće-----a ne ko ti -kod tebe svaka riječ otaj pomidore dok skužim štaje -ja ogladni -ma žao mi je samo što će izgleda biti najviše u hrani tog tvog ----pomidora da ću mu ovdje trag zametnuti-----b--------------ti pomidoresmile232
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:17
Triša kako je lijepo tu kod tebe.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 14:01
Ma šta vi vidite ovdje lijepo ovdje nema ni jednog cvijetića ....bar ja ne vidim -----------kaže stavljam sutra a vidite da na stavlja --samo se Branku ljepismile52
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 16:12
Evo da me niho ne kritizira, nemam baš vremena, ali kako sutra opet idem u vikendicu, nekoliko slika od prošlog vikenda biti će dovoljno:

Prkosi su se baš lijepo rascvjetali

Plavi irisi su me razveselili, ali polako odlaze

Kadifice sam posadila, lijepo je vidjeti nešto narančasto u ovoj karioli

Ruže mi nisu baš neke pa me svaki cvjetak jako veseli. Žuti pupoljak

Ovo je jedna mala ruža, zovem je crna, jer crvena boja graniči sa crnom, sitna je, ali pona pupoljaka

mm je malo kopao, naravno treba još - mjesto zanaše buduće jezerce

nije tako maleno, a nije ni veliko, u sredini na užem djelu biti će mostić

Bilo je strašno suho, ali sinoć je pala kiša i kažu susjedi dobro zalila, vidjet ćemo sutra kakva je situacija.

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 16:16
E mora da se Branko pohvali . Branko pravi veće rupe -koliko vidim da samo čačkaš -napravi da se more uletiti u nju -------treba se tu i kupatismile81-A ovo za moju Trišu -mislim Sanju -hoćeš me bogami natijerati da počnem naveliko uzgajati ruže -kako su bogati one što si odnijela -ima li im života
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 17:52
Drže se nekako, posadila sam ih, što drugo s njima pojma nemam, čekat će da odem u Split.
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 00:53
Sve je prekrasno, pa još i jezerce grade. smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 07:12
Bit će i jezerce!! Jupiiii!! Odmah ti ostavim slikicu meni jako, jako dragog jezerca, kao malo ideju.. Wink 

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 18:35
Nabavila sam nam po jedno ukrasno drvce .koje mijenja tri boje -valjda će uspijeti do tada da ga mogu ponijeti u Skradnik-nešto je prekrasnosmile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:36
Ma super ste cure, stavim neke nove slikice kasnije, a ovo jezerce je zaista prekrasno, nadam se da će i naše biti tako lijepo - polako - sve u svoje vrijeme kaće mm.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:01

Evo izvještaj iz Skradnika.

Dok sam ja šetala po Bundeku družeći se s vama, mm i njegov sin radili si oko budućeg jezerca. Stavili su jednu foliju, pa drugu foliju, te počeli slagati kamenje, pa to sada u ovoj fazi izgleda ovako:

Dobila sam jedan zgodan panj, pa sam za sada u njega posadila Mamin šaš.

Procvjetali su ljiljana, ali samo u ovoj boji

Počele su cvjetati i ruže

Ne znam koji je ovo žuti cvjetak, ali ima ga puno i sladak je

Ovo je ograđeni cvjetnjak ispred kuće

Tu sam uz ogradu posadila Nihin jasmin, bit će lijepo kad poraste.

RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:07
Pa Triška ovo se pretvara u pravi rajsmile141
Cvijetnjak i panj su fenomenalnismile57

A što ako ti na foliji krtica ili voluharica napravi rupicu i voda otečeWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:21
Ha-ha, to sam i ja pitalamoje dečke, ali oni tvrde da neće - smijat ćemo se zajedno ako se to dogodi, pa ustvari baš nas briga, sve je to dio zabave.
RIJEKA

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 00:15
Triša lijepo je tu kod tebe.Mogu misliti kad završite jezerce kako će biti divno.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 00:21
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ha-ha, to sam i ja pitalamoje dečke, ali oni tvrde da neće - smijat ćemo se zajedno ako se to dogodi, pa ustvari baš nas briga, sve je to dio zabave.

Ma naravno , bitno je da se ljepota napraviWink

Dobro reci ti meni di si maznula ovaj silni i lijepi kamen?LOL
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 00:37
Zlatne ruke...sve sto dotaknes se pretvara u nesto veoma posebno, prelijepo...ClapClapClapBig%20smile..jedva cekam nove slike jezerceta!!! Tongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 08:08
novina ima dosta,al buduce jezerce me odusevilo
a panj i travica isto,i ja je imam u panju,kao da smo se dogovarale
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 09:17
Ajme Triša, kako ti je tu lijepo!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.