josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Korisnik | |
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PREDIVNOOOOO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Hana, ona ružičasta ruža je romantik kolet, grmolika,
Korjenko, i ja sam oduševljena helenijem i crvenim i žutim, moram ga još razmnožiti, mada se ne širi kao druge trajnice. Hvala svima ostalima na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
josipa cvijece ti je famozno,stvarno prekrasna okucnica,a tvoje ruze su mi posebne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Josipa kod tebe je taaaako lijepo...
Cvijeće prekrasno, priroda prekrasna, ma kud ćeš ljepše!!!
Bravo
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
To je znači crveni helenij što si mi slala. Ni jedan nije niknuo
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
draga Horti, baš mi je žao,ali ni meni neće da nikne iz sjemena ,
.Biljke koje mi se najviše sviđaju teško je razmnožiti sjemenom . Mislim da ću odustati. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno ti je cvijeće, ruže posebno.... a ja ubirala sjeme helenija - pa nije valjda uzalud? Budemo probali,nemam što izgubiti
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Onaj žuti cvijet što neznaš ime je vratić, kaloper (ima tema u trajnicama)
![]() Sve ostalo za svaku pohvalu, stvarno neznam što bih izdvojila ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ruže su me očarale... |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Imaš i ti prostora... treba to raditi. A sve je ipak prekrasno!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
koja divota raj za dusu a melem za oci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
A to je taj kaloper, čula sam za njega a nisam pojma imala da ga imam. Hvala Silvek, pravi si znalac.
Hvala, na komplimentima ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
mislim da još nisam bila u tvojem vrtu ali je sve za svaku pohvali - oduševio me helenij, još ga nisam vidla do sad a bome niti čula....
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Josipa, i vrt i vikendica su mrak!
Najljepše je što možeš tako često uživati u ljepotama koje ste stvorili.
Na jednoj od slika sam vidjela da imaš "španjolsku lavandu". Zanima me kakva su ti iskustva s njom. Ja sam ljetos kupila jednu teglicu ali sam odustala od nje i poklonila je jer bi se svako malo "objesila" prema dolje bez vode. Nekako mi ne ide uz bok obične lavande. Obična lavanda (možda bi me forumašice i ispravile-lavandin) mi se čini puno skromnija i nezahtjevnija.
|
|
![]() |
|
Mirna, ja obožavam tu kako ti kažeš španjolsku lavandu,jer mi je puno ljepša od obične.Cvjeta prvo ona ,jako ljubičastom bojom, a onda obična.Kod mene su posađene u vrtu jedna do druge i ta i obična i nisu uopšte zahtjevne.Samo ih ošišam i to je sve.Nisam nikada primjetila da joj fali vode ,a nikada je skoro ne zalijevam.Neko kaže da ne podnosi mraz,a kod mene se nikada nije smrzla ,a znalo je biti i - 15 .
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
šetam večeras prvi put tvojim vrtom i pitam samu sebe, kako mi je moglo izmaći nešto tako lijepo, skladno, dotjerano, o ružama neću ni da govorim, toliko vrsta i tako lijepo rasporedjene...
Oduševljenja sam svime i ništa ne mogu izdvojiti....naravno ruže su prva liga
![]() P.S. Da li sam ja to zapazila jednogh malog peseka?
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Zovu je "španjolska" ili "leptir" lavanda. Vrlo je interesantna i ima krasnu boju. Namjera mi je bila posaditi je u podnožju velike tegle u koju sam posadila maslinu, a ta tegla se baš ne zalijeva često (radi odsutnosti)
Tvoja vjerojatno ima dovoljno vode iz zemlje. Sad si me zagolicala pa razmišljam da je možda iduće godine ponovno kupim i probam posaditi.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Meni ova biljčica liči na Hemerocallis neki dupli. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |