anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 48> |
Korisnik | ||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ova kutija mi je super, pretpostavljam da joj ima "sto" godina, ti si je obukla u novo ruho i motiv mi je baš primjeren "jeseni života"... super, super...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
i bakini kolači su bili mmmmm.
moram sad hitno i za baku nešto napraviti. [/QUOTE]
jel ti to sad žicaš novu turu kolača???
![]() kutija je odlična i funkcionalna i to mi se najviše sviđa
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Ja sam ona druga iz kombinacije...samo što je to inačica imena...gdje v=u, uz dodatak slova l.Hvala ti draga.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
[/QUOTE]
![]() tako su očiti moji "skriveni" motivi?
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
kao što sam već dodala za tvoj rad...dodajem i sada...prekrasna ideja, izvedba i beskrajna ljubav prema djedu...svaka čast...jako lijepo
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() tako su očiti moji "skriveni" motivi? [/QUOTE]
E draga moja, nisam probala niti prvu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
joj jako mi je lijepa ova kutija, a tek kak je sve ce-ce, uredno, za 10!
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
![]() tako su očiti moji "skriveni" motivi? [/QUOTE]
odalo te ono "mmmmmmm" za prvu turu!!!! busted haha
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
predivno si napravila kutijicu kao poklon djedu...vrlo pazljivo izabran motiv, uredno napravljeno...bravo...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Stolić ti je super ispao.
Onaj kovčeg sa japanskim motivom fantazija...
Ali ova kutija za dedu je savršena. Gdje si nabavila tu salvetu???
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
proljeće, ako misliš na kutiju za djeda, to nije salveta. skinula sam slikicu negdje sa neta i printala na bijeli rižin papir. mogu ti poslati - samo pošalji e-mail adresu na pp.
svima hvala na komplimentima.
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Print je odličan, šaljem ti pp.
Hvala ti
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
stolić za mamu i kutijica za djedu si mi naj
![]() a pošto si se odmorila na godišnjem mogla bi nešto i namackati
![]() |
||
![]() |
||
|
sad me je sram. stvarno nisam sto godina ništa napravila.
![]() hvala ti što si mi iskopala temu, tko zna da li bi je uopće pronašla.
da, godišnji je prošao, odmorila se jesam i stvarno više nemam izgovora. bit će valjda nešto...
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
stvarno nema izgovora...ajmo...čekamo...
![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Halo, ajmo dosta odmaranja! Radovi!
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
leonarda, hvala
![]() a ostale (znate koje ste) nemojte mi plašiti i forsirati... ne funkcioniram pod stresom
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |