Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 165> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imala si štete od zime ali ove ljepotice će ti to nadoknaditi....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Draga moja ništa od vigne kao i od puno drugog cviječa koje mi je smrzlo ove zime ali zato cvijetaju orhideje..ove ste već vidjeli ali procvijeto i treći dendrobium.....
![]() ![]() ![]() malo sam se igrala sa adeniumima ..ovog sam obrezala ![]() a na ovog kalemila ..obrezane grančice sam zasušila i danas sadim u zemlju a neke u vodu da vidimo kako je bolje...držite fige da mi pokus uspije ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kako ti raste vigna caracala? Moja je još u podrumu, noći su hladne pa se ne usudim iznijeti, počeli po malo rasti listići.
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kako je raskošna!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
prekrasan raskoš proljetnog cvijeća
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Kad god prošetam ovim vrtom uvijek se nagledam prekrasnog cvijeća.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek, ali baš uvijek je kod tebe lijepo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivno proljetno šarenilo, Bromice draga!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno i potpisujem kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prelijepe slike jos ljepseg cvijeca...prvo sam mislila izdvojit hostu i heuchere ,pa sam vidila onu lijepu grdeicu,pa dicentru..na kraju samo mogu reci....sve ti je lijepo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Prekrasno, moja gloriosa još nije ni izvirila.....
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe sve rascvjetano,uživala sam šetkajući
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gloriosa je potjerala u rekordnom roku i već ima pupoljke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje još jednom hvala na čestitkama
![]() evo malo današnjih slikica iz vrta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kao prvo čestitke na unuku bas je medeni zelim mu sretno i bezbrizno djetinjstvo i neka puno puno voli svoju baku kao i ona njega,cvijece ti je prekrasno ,al hibiskusi su
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Bromi baš se radujem toj tvojoj velikoj-maloj sreći!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
cvijeće kao i uvijek prekrasno, daj mi reci kako si uspjela očistiti one silne dekoracije koje su ti uredili za unuka ?Sretan i blagoslovljen Uskrs cjelom društvu
![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Mali zeko košaricu nese, zdravlje i sreću u kućicu tvoju nek unese.SRETAN USKRS OD SVEG SRCA!
|
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
hvala drage moje na lijepim željama...moj cvijetak lijepo raste i utjeha mi je za sve moje smrznute cvijetiće u šupici...
Ali život ide dalje neka smo mi živi i zdravi bit će opet novih cvijetova... Drage moje cvijetne prijateljice želim vam sretan Uskrs ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako lijepo spava i raste Mihael ,cvijetek tvoj najveći
![]() Proljetnice izvirile,hibići u punom sjaju,bugica pravo iznenađenje,adenium samo što nije procvijetao ,ohrideje prekrasne . Poozzdrav
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |