moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala prila, staklo je zaista teško za raditi, ali ga obožavam
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
Sve pohvale za tvoje prekrasne radove,ali one oslikane boce su mrak....nadam se da ću i ja naučiti tako
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() jedna božična i jedna rođendanska ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() upravo završeno ![]() |
|
![]() |
|
![]() malo me blic zeza pa nije najbolje uslikano |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fenomenalno!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
maslačak,valissa
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kak je ovo lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne plave ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pravljena za rođenadan prijateljice moje kćeri, kad sam je gotovu pokazala u kafiću, gazdarica je bacila novce na stol i jednostavno je uzela.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Čestitam na prekrasnim radovima
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Brani fantasticno,. samoreci9 gdje si te prelijepe salvete nabavila, da sam blize ukrala bi ti cijeli bokal.
Molim te odgovri dali je to salvetni ili dekukpaz papir, jer sam pocetnik pa me jako interesira. ![]() |
|
![]() |
|
draga moja tatjanabajčić, salveta je samo djevojka na flasi, sve drugo je oslikano mojom rukom .
|
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Svaka čast,ovo je prava umjetnost i melem za naše oći.
Onaj rokovnik mi je odličan!
|
|
![]() |
|
draga Ivana-Mia zahvaljujem na pohvali. Malo sam istraživala i ustanovila da smo ja i ti živimo jako blizu jedna drugoj , nekih pola sata autom, jedino nas dosta razdvajaju godine. Pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() malo drugačije |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Brani bacas me u ocaj, kad cu ja tako ne znam.
![]() Ovaj smailic sam ja, ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |