Kala - Calla - Zantedeschia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mojoj Kali žena reže cvijet kada radi aranžmane za vaze. Kalin cvijet dugo ostane živ u vazi, barem dva tjedna . Mislim da je ova sa slike ostala bez dva cvijeta do sada.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pingy321 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
...evo me napokon! Nadam se da će mi uspjeti sačuvati obadvije jer su predivne i da ču ih podeliti sa vama! Evo je... ![]() ![]() i žuta.. ![]() |
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
imam rozu i zutu kalu.zuta jos malo pa ce cvjetat a roza cvjeta ali nije cista roza nego je svjetlo svjetlo roza. kako da mi bude tamnija a ne ko preplasena???
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
jeiiii tjera mi jedan cvijet :) danas sam vidila :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
PRELIJEPA JE ![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Kale su mi posebno lijepo cvjeće.
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo Kala,
tvoje kale su mrak,ali ni ostale ne zaostaju.
Kada je nešto lijepo ostaje vječno lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Anaida zar tvoje kale ostaju zimi u zemlji u vrtu, ili ih vadiš?
Čime ih đubrite i držite li ih u hladu, koja vrsta zemlje? ![]() Je li normalno da joj otpadaju listovi i žute? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja tek prvu godini imam kale i vadit ću ih zimi, Smrčko..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ,ne moraš ih vaditi samo ih prestani zalijevati i stavi ih negdje gdje Ti nije ispod 0 temperatura i pročitaj si točno kako sa njima raditi mislim da ima na prvoj stranici o kalama lijepo sve opisano ili samo utipkaj kala biljka na netu i sve ćeš odma znati...sretno i ja ih imam prvu godinu meni je roza neki dan istrunula jer sam je zalijala i bila je na suncu ...ono
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
poslije bijele procvijetala i ova kala
![]() ![]() uskoro se nadam i žutoj |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |