Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 24> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HVALA draga kami, anđelka i sandrazg!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Srčeko je super! :D
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala draga Primavera i Tweetuša !!
![]() Privjesak "Srce"
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ne bih htila izdvajat nijedan rad. sve mi je prekrasno |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
što reći poslije primavere, osim potpisujem sve gore navedeno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uuuuuuuu, predivan je! Ali zašto se uopće čudim? Kod tebe su svi radovi fantastični, bez iznimaka!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pozitivnim komentarima i vremenu koje posvetite mojoj galerijici
![]() Jedan novi; volim kombinacije raznih materijala i tekstura, u ovom slučaju, polymer, bakrena žica, crvena "fila", lažni tirkiz i kamenčići...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala draga Primavera i draga Anđelka!
Privjesak Lady:
![]() |
|
![]() |
|
odakle ti samo inspiracija? prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divni privjesci... Stvarno imaš ukusa i mašte, nepresušne... A ovaj layout radova izgleda jako efektno, jako mi se sviđa! A gdje je Jadransko more?! Taj mi je tako mmmmmm....
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Možda zato što sam ja starija gospođa -ono srce me je osvojilo,da se razumijemo svi radovi su jako,jako lijepi ali ono je ipak nešto posebno!
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
wow...prekrasni su ti novi radovi
![]() |
|
![]() |
|
Drage curice, hvala!!!!
![]() @ Izzy, Jadransko more je u galeriji "Sve i svašta", zabunom je stiglo tamo, (izgleda da mi trebaju duple naočale
![]() |
|
![]() |
|
Nove naušnice za kolegicu!
![]() |
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Imaš zanimljive radove
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |