Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pf,znala sam da bute falile,čim nisam ja slikala...šmrc,šmrc...šala,šala!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kad vidim ovakvu kišnu sliku nije mi žao što lijeva već danima
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne heucere.... i ova krem koju si meni poslala lani je ogromna i predivna,morala bi ju poslikati samu... a valjda bude i ta kišurina stala
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme kakve kombinacije, kakva ljepota, raskoš, bujnost!!!!!!!!!! Ja sam izvan sebe!!!!!!!! Svala čast prijateljici na fotkama, ali ruku na srce - da nije imala takve ljepote za slikat ne bi ni slike mogle biti tako lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() Za ovakvu sliku....i ovakvu kombinaciju....može stalno kišiti!!!!! |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
kiša,kiša,kiša...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
to su ti simptomi Trajnititisa, ništ strašno sam se prepusti, tak bar Baka Bea veli
|
|
![]() |
|
Da,Tija isto sam zadovoljna ko i ti.Stalno mi nekaj ne štima,svako proljeće i jesen nekaj premještam,daleko je to još od onog kaj bi htjela.Ali,nema veze,svejedno obožavam svoj vrt!
|
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hej bila sam tu! I nakon ovih fotki nemam što napisati a vjerujem i da si sama ponosna na ovo, jer predobro je i prekrasno je!!!!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
rain prekrasno je kod tebe
![]() sve lijepo raste u harmoniji, nadopunjava se bez osjećaja gužve i nereda a i prijateljica se slaže sa mnom jer je upravo to prenijela svojim fotografijama |
|
![]() |
|
Hvala na komplimentima,bum prenijela.Ja baš nemam oko za fotkanje,a ni bogznakakav fotić,više mi leži motika.Bum se onda zabilježila sa štovanjem kod prijateljice za fotosešn.
Hana,je,ono je kolkwitzia. Svima opet kišnolijevajući pozdrav! |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivan ti je svaki svetek ali bijele kampanule su wow! A tek plave..... jel ono ružičasto na prethodnoj strani kolkvicija? Divna je....ima ti frendica oko za detalje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Od kud god gledan i slikan tvoj vrt obožavam, posebno mahovinjak jer je stvarno poseban i jedan jedini i jedinstveni takav detalj u vrtu na forumu
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pozdravi prijateljicu i reci joj da češće navrati sa fotićem. Tako sam se lijepo prošetala tvojim malim carstvom. Divota! A ovo posebno:
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Slažem se s Lantanom, fotke tvoje prijateljice opisuju tvoj vrt potpunije.
S mnogo iskrenog divljenja priznajem, da se tvoja ljubav prema biljkama, trud, znanje i marljivost vidi na svakom koraku vrta. Teško mi je izdvojiti ''naj'' dio vrta: mahovinjak, kamenjar ili natural garden??? Svaki dio je na svoj način posebno lijep i zanimljiv. Moj naklon, marljivice! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rain, ja neznam što bi napisala osim što smo jako zahvalni tvojoj prijateljici, jer ona je vidjela tvoj vrt onako kako ga mi želimo vidjeti, svaki cvijet za sebe je lijep, ali ovako panoramske sklike pokazuju punu raskoš tvog vrta. Prekrasno, svaka čast, kamenjar je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako je tvoj vrt prekrasan! Ludilo, rekla bi moja kćer.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma kad ne padnem po svom brdu, neću valjda ni po tvojim stepenicama
(dobro, padnem ponekad, skliznem se malo ![]() |
|
![]() |
|
Otok,malo su uske,ak se ne javim duže,znači da sam se spotrgala,svaki put moram skočiti dolje,jer se poskliznem,negdje bum jedamput tvrdo prizemljila.Ne bi štela da se to tebi dogodi!
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Noćne slike su zanimljive, ali ove dnevne ....prekrasno, bujno, bogato, krasno iskombinirano, baš bi bilo lijepo popesti se uz ove stepenice
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |