Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 119>
Korisnik
Poruka
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 20:10
Sarajka.dosta mojih fuksija je propalo!Ali imaš nove u merkuru na stušu i u agricomu.Jako su povoljne (od 2,50-3,50km)Ja sam kupila 4 različite.Proizvode se negdje u nekom rasadniku u Kiseljaku!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:08
smile141...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:52
Sarajka, jako mi je žao fuksija Confused, ali bit će novih Wink! Jedino što se meni čini da su kod vas ipak maaalo skuplje već kod nas.Ako se ne varam to je negdje oko 12-14 kuna po Alisinom cijeniku, kod nas se mogu male sadnice naći već od 5-8 kuna. Doduše govorim o cijenama od prošle godine Confused Ali ako su ovo velike fuksije onda je to zaista povoljno. 
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:02
Da, Ivna to je od prilike to!Male su skroz,negdje na mojoj temi ima slika,onih koje sam kupila.Ali nisu to one obične jednostavne.Večinom su duple,sa krupnim cvijetom,neke viseće neke ne!U raznim bojama.One veće su i skuplje...Prošle godine su bile i skuplje!Kod vas su, onda "džab džabni"LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:18
Krasan vrt s jako lijepim detaljima!ClapClapClap
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 18:45
hvala svima na pohvalama za vrt,a što se tiće fuksija u srijedu ću siči pa da odem do merkura j
i u kupovinu petunija i pelargonija za žardinjere valjda neće više biti mraza
neki dan sam gledala na pijaci heco fuksije bile su po 2 km ali se nezna kakve su i koje boje

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:28
U merkuru su rekli da tek od 20.04 kreće sezona kod njih!Kasne puno,ove godine..Ja sam danas bila u obi-ju,imaju razne fuksije viseće,ali su velike i poprilično skupe..Imaju i male fuksije one su 4km ali su sve one obične!U merkuru i agricomu imaš sa šarenim listovima,bijelo-zelenim,imaju ogroman cvijet i predivne budu!Imaš slike negdje na mojoj temi...Nisam još išla na heco pijacu,kad kiša prestane idem!Ja mislim da ove godine neću uzimati petunije,previše brige oko njih.Prošlo ljeto ,često sam odsustovala od kuće i uvijek sam morala nekoga moliti da mi zalijeva petunije.Vrlo brzo su se osušile!Uzet ću samo par komada,za ljubav kćeri..Uzet ću i fuksije,ako ih nađem,bar jednu..Big%20smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 12:19
draga alisa hvala na savjetima ,ali ja najviše to uzimam zbog podzida koje su ružne  a to je ustvari i ulaz u kuču tako da sa tim žardinjerama i cvijećem pokrijen tj kamufliram inače i meni je problem za zaljevanje čim kupim napisaču šta sam kupila,a pogledaču i  i tvoju temu.izvini jel misliš na agricom  uprema hađičima
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 12:33
Vrt je tako lijepo osmišljen!Svaki kutak je uređen sa ljubavljuThumbs%20UpUživala sam u tvom vrtusmile55
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 14:36
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

draga alisa hvala na savjetima ,ali ja najviše to uzimam zbog podzida koje su ružne  a to je ustvari i ulaz u kuču tako da sa tim žardinjerama i cvijećem pokrijen tj kamufliram inače i meni je problem za zaljevanje čim kupim napisaču šta sam kupila,a pogledaču i  i tvoju temu.izvini jel misliš na agricom  uprema hađičima

Da na taj sam mislila,onaj u Hadžićima,ali imaš i manji agricom blizu Merkatora u Ločioničkoj,imaš ga i na Č.Vili.Mislim da na Č. vili imaju fuksije!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:47
hvala mira trudim se a da ti pravo kažem i uživam u svim tim biljćicama

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:50
neki dan sam bila  u ta dva i nisam vidjela da imaju nekog rasada,ali sutra idem malo u obilazak a onaj u hađićima je super stvarno imaju super sadnice i cvijeća i voča a i stručno lice koje pomogne u savjetima ,javim šta sam kupila
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 20:02
Sarajko svaka čast na trudu i umijeću! Moram priznati da ti malo zavidim na pogledu i brežuljcima... ja sam pokušavao pronaći neko takvo mjesto, ali to je sad neka druga priča... Jako mi se sviđa onaj mostić. Tako nešto planiram i ja nad svojim jezercem, koje je ovih dana u planu
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:50
eh,bez  M.M.  ništa nebi bilo, još samo da rješimo problem curenja vode tj propuštanja -barice-fontanice pa da je stavimo ponovo u funkciju jer svemu tome nedostaje prirodna voda izvor,potok, ali nemože se imati sve pa barem da tako šušti voda
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:32
evo draga Alisa juće sam bila u kupovini cvijeća i sadila juče i cjeli dan evo prvo petunije

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:35
pa onda pelargonije

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:37
Ajme, Sarajka draga ti ne znaš što znači kupit jedan-dva cvijetića smile39?!
Lijep ti je početak, nema šta Wink!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:40
pa onda fuksije između ostalih imaju dvije i sa šarenim lišćem

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:45
pored ostalog još sam posadila oko 20 kom begonija ali nije uspjela slikica i na kraju prvog dana sađenja predivan zalazak sunca

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:52
E sad ću malo sići na najniži plato da za moju dragu PROLJEĆE  prošetam probeharanim voćnjakom bosanskim,pa da i ona a naravno i svi vi udahnete miris behara

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.