Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - katarina77
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

katarina77

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 19>
Korisnik
Poruka
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:29
Jedna ljepša od druge.smile141
Da te utješima ja sam u fazi da lutam po balkonima i gledam da li tko ima kakav strunuli stolčić.smile68
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:42
hehehehhe a meni skupljaju sa otpada stolce tj traze po otpadima ...
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:48
Baš sam htjela reći kako je kutija s ružama odlično ispala, prekrasna je i kome god da si je otela sad sigurno slavi nakon make overa.Wink
A sad vidim i još novih smile227radova.
Prekrasan mi je ovaj sat, mislim, a i stalak nije za baciti, baš sam gledala svoj kako je bez veze i dosadan...hm...

a što se tiče skupljanja nisam ni ja ništa bolja, baš sam dovukla neku klupicu koju je netko bacio u smetlarnik, ali nemoj nikome reći.Embarrassed
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 23:29
Katarina, odličan stalak-tvoja tipična urednost i neka finoća.
Sat ti je odličan a i ova daska (za šta je ovo?)s ružom-super!

Zelenim od muke kad vidim kolike su ti pukotine na ovoj dasci i satu-čime si ovo radila?

Meni od 2K ispadaju neke sitne...bezveze!

Je li ovo jednokompomentni?

Rsdila sam s njim, al kad gledam ovu sliku, rekla bi da je...a opet...ma pitam, pa nek je i glupo pitanje
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 11:45
Ma dokle cemo ti slati pohvale, mislim da ti radis samo zato da te hvalimo.
Ma kaj se kaze, suuuuuuppppppeeerrrr.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 13:17
hehe bako bako      bum bila iskrena s tim si zivce smirujem i tolko sam se s tim zarazila katastrofa a i btw ljepo je vidjet kad te neko tak hvali
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 13:18
draga ovo sa satom su ti podmetaci za case kaj nisu forica -....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 13:39
Kaj si radila sa 2k ili si kupila onaj u Megacoloru.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 13:44
Ova kutija s ružicama mi je baš predivna a tek sat. Gdje si ga kupila predivan je i oblik i tvoja dorada
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 13:44
smile141katarina odlični radovi, meni posebno sat, zgodna ideja sa podmetačom za čašu
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 14:20
drage moje to nije sat to su podmetaci za case kaj imaju sat na sebi ...bako krakl lak sam kupila u nb hobiju (od marabua mislim da se tak zove) ...i da ti podmetaci su stari valjda jedno 30-tak godina i bili su koma (boja ošla k vragu) pa moje rucice eto napravile da su ko novi
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 11:44
A ovo je, šta bi rekli, 1:0 za tebe !
A je si nas sve zbunila s ovim satom, tj.,"satom"
Sad tek vidim da se odozgo umeću podmetači...a u što li sam prije gledala
A je ti ovo bilo dobro

Komplet mi je genijalan!
I oblik kutije za podmetače, sami podmetači i kako si ih ti sredila.
Ovo bih stvarno rado gledala u kući.

Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 13:02
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 13:09
stvarno je predivno!i maredelmare zapela za 2 K a ima i zašto!odlično je ispalo ,ono što ona kaže je stvarno tako,ili na slikama bolje izgleda ili i ona i ja negdje griješimo,nikad nam se ispadnu tako dobre pukotivne,sve nešto sitno i jadno!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 13:14
...draga Katarina, tvoja "decoupage ovisnost" poprima već zabrinjavajuće okvire Wink ...gledam i ne znam što mi je ljepše, kutijice koje radiš brzinom munje i savršenom urednošću, različiti kuhinjski pomagači ili ovi predobri podmetači za čaše retro izgleda koji su toliko zbunjujući da sam se nekoliko puta vraćala i proučavala taj "sat" koji nije sat... a najviše me oduševljava tvoje lunjanje po susjedstvu i pretvaranje odbačenih stvarčica u oku ugodne dekoracije... smile141smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 13:26
hvala curke a kaj se tice krakla probajte ga susit sa fenom na najvecoj brzini i temperaturi stim da fen dosta priblizite uratku... drugo nis nekaj ekstra ne radim cak ga ni ne nanosim u debelom sloju kako kazu ako ocemo dobit sto vece pukotine napprotiv jako ga sparam i tanko nanosim... nadam se da sam pomogla ..
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 15:01
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 16:11
Gledam i ne kužim.Što je ovo torta?Dekupaž na glazuri?Ne znam...
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 16:13
Vjerovatno sam bubnula neku glupost.smile42
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 17:06
A da nam objasnis sto je to, dali je to drvena slika, ili torta kako kaz Kika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.