Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 41> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Dzeni ljepi su cvijetići na ovom tvom bodljiću i drago mi je da te zato veseli.
Kako mi se čini po izgledu cvijeta i listova rekao bih da je ovo Uskrsnji kaktus - Rhipsalidopsis gaertneri. |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Prelijepa boja cvijeta.....Ja trazim crveni cvijet,nekako mi je cool,a i ova je drazesna.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moj je još u pupovima,ja mislila da će biti uskrsni,no on će za veliku gospu.neznam šta mu je ove godine
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
A ja se čudim b.kaktusu i moj cvate!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo mog skoro je procvjetao, ali samo tri cvjetica |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Vjerujem da je i kod mene upravo to razlog, mada je u ovoj tegli bio duži niz godina. Zasadila sam ja par grančica ali i one loše izgledaju, ne vjerujem da će od njih išta biti. No, što ću, što je tu je.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
zribal jako mi je zao zbog tvog bozicnjaka
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
bugic, na žalost, ovako je završio moj božićni kaktus ove godine. Nekako s početkom pupanja počeo se "opuštati", izdržao je cvjetanje i onda jednostavno odbacio cijele grane. Kad sam ga htjela presaditi grane su jednostavno ostale u ruci. Zemlja je bila umjereno vlažna, kad sam ju bacila u njoj nije bilo nikakvih nametnika, ne mogu objasniti ovu pojavu samo znam da mi je jako žao, ali eto, događa se.
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moj je stradao na pola.Druga polovica je počela tjerati pupove kad procvjeta uslikat ću.prošle godine je prekrasno cvao u maju.izgleda da se pretvorio u uskrsni
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Moji sada cvjetaju.Dobila sam ih od sveki prije 6 godina,posađeni od njezinih koji su davno ocvali.Od kad su kod mene svake godine cvijetaju u ovo vrijeme,osim prve godine.Tada im se valjda sat poremetio.
|
|
![]() |
|
Dali nekome isto sada cvjeta bozicni kaktus?
![]() |
|
![]() |
|
zribal, nije mi jasno jel ti se to sada dogodilo s bozicnjakom ili su to slike odprije? Moj se tek sad priprema cvjetati, malo cudno...
![]() |
|
![]() |
|
Danas smo tužni ![]() Što mislite, ima li smisla ove grane pokušati ponovo zasaditi uz pomoć praška za zakorjenjivanje ili možda staviti u vodu da pusti žile. Tako se teško od njih rastajem. |
|
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Cika predivni su, ne znam sta i radis da tako puno cvjetaju, al vidim da im godi :)
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Kod moje susjede još uvik cvit crveni zigič, ogroman.
Danas sam dobila jednu poveću granu od njega. ![]() ove sam imala, al mislim da ste ih vidili ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Moon, poseban ti je ovaj bijeli kaktusić, ne znaš šta je ljepše, on ili teglica.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |