Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 94> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod nas jezevi jedu puzeve...ni njih nema dovoljno...:(
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Makar cvjetanje pomalo jenjava, jedino su asteri u punome sjaju, a i ružice još imaju po koji cvjetak, da zaboravila sam skoro i tvoje lijepe dalije. Guštera bi nam trebal cijeli bataljon, ove godine imaju hrane u izobilju. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
neka se gušterčići šetaju bit će manje puževa u vrtu
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Draga Gute, samo ti stavi sve što hoda i puže po tvom vrtu i trebamo biti sretni što tih stvorenja još ima u vrtovima. Kod mene bude samo tu i tamo (otprilike 3-5 kom/godišnje) zmijica
![]() Sada ću ti reći šta mi se dogodilo prije par dana. Unosila sam sobno cvijeće u kuću koje preko ljeta bude vani. Jedan dio pospremam na unutarnje stepenice koje vode iz prizemlja na kat kuće. Kako sam tu istu večer ustajala po noći i silazila sa kata kuće u prizemlje, na stepenicama sam ugledala ogromnog puža onog balavog kako se opružio (vjerojatno je izašao iz jednog cvijetnjaka). Malo je reći da sam protrnila jer sam u prvi mah pomislila da je zmija. Dobro pa sam upalila sva svjetla, mogla sam onako u polumraku i stati na njega. U jutro sam pregledala sve cvijetnjake i mogu ti reći da ih je bilo još. Taman su se lijepo sakrili i mislili prezimiti unutra. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
O, ja volim zmajčeke! Baš mi je sladak.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
lucy & rajski vrtovi & rubensica & miska Drago mi je da ste me posjetile ali sad mi je zao da sam stavila te slikice . Gusterica ovakvih malih se ne bojim ali zmije , tu imam bolesnu fobiju i vec sam o tome pisala ni na slici a kamoli TV a tek u zbilji nemogu si niti zamisliti ! Zato vam se zahvaljujem da ste bile tu i poklanjam puno lijepog ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Meni gusterici ne bi smetali. Vise me uzrujavaju voluharice i narancasti puzevi..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Cijeli svoj život se pokušavam "priviknuti" na ovakve gmizavce (guštere, zmije, sljepiće ...) ali još nisam uspjela (i mislim da ni neću). Nemam nekakav strah od njih ali uvijek izazovu nelagodu. Tako da bi ja i ovo stvorenje što dalje udaljila od sebe.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Istina je, hahaha.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja k'o najseniorka moram vas mladjariju nekak malo oraspoloziti !
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Baš sam se nasmijala malom zmaju. Kod tebe uvijek veselo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisam htjela da se muci i broji do kraja to sitno sjeme pa sam mu pomogla da
odsheta po travici dalje ! Mozda nadje nesto drugo zanimljivo ! Taj mali zmaj ! ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
hahaahaah....mala mrcina...kako se samo naso tu....hahhah
|
|
![]() |
|
![]() |
|
@ lucy Ah draga , da samo znas , slikice varaju, ukupna slika nije za pokazati , razveseljavaju jedino ti mali elementici ! @ rubensica Dalije sam ti ja , kad smo se vratili , donesla sa sobom , svi gomolji su bili friski i zdravi i posadili smo ih , no voluharice su se pogostile , samo 2 visoke i jedna niska su nam ostale ! @ bugica Kak sam rekla , da dojdes i da vidis sve u zivo , razocarala bi se ! Kisurine su unistile sve osim par biljcica koje se jednostavno nisu njoj pokorile ! @ JosipaNu Da , kak je rubensica rekla , to stima , to je stvarno ageratum , jedna od biljcica koje su kisi jednostavno zaf**kale i rekle "pish me v... " ! Drago mi je da ste bile tu ! ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Ja mislim da je taj plavi - ageratum
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
dalije su prekrasne....nez kakav je ono plavi izmedju ruta i dalija...al je prekrasan urod...
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga moja gute Fee, ali ovo jesu super lijepe slikice...
![]() |
|
![]() |
|
Dalije si sijala ili su iz gomolja?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |