Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 56> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da mahnem da sam opet setala i jednako se divila lepoti tvojih biljaka,Veronike su pravi hit.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
majstorske slike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kad sam bolje pogledala, pa to su crijepovi (kapelaji) ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaki vrt je po nečemu karakterističan, za tvoj će mi asoscijacija biti bezbroj prekrasnih perunika. I drugo cvijeće je lijepo i nadam se da će ti se u potpunosti ispuniti želja s početka teme
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Baš sam uživala u šetnji
![]() |
|
![]() |
|
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Javljam se i ja iz tvoje dzunglice.. sve sam ... tek toliko da se javim nastavljam dalje |
|
Lika u srcu!!!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uživala sam u svakoj stranici,slici i cvijetu.Fotografije su ti savršene,a izbor cvijeća ti je mrak.Smišljala sam što da ti pohvalim.Perunike?Ukrasni luk?Veronicu?Shvatila sam da se ne mogu odlučiti jer ti je sve jednako lijepo.
![]() ![]() ![]() (zablokirali smajlići,ali zamisli najljepši) |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Nisa, SlavujVK, Leona31, Josipa, Mari5510, Lantana, Anđelkad, Kamelia, Tanja j, Camellia
svima jedan veliki ![]() Najljepša hvala na vašim posjetama, krasnim komentarima i svemu ostalom...U današnje vrijeme gužve, strke i čuđenja (jer cvijeće se uglavnom ne može jesti) svaka vaša riječ veseli i čini da se osjećaš bolje. Hvala vam na tome, od ![]() Svima ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
divni su ti cvjetici...bravo!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Draga moja Floramye, koji si mi osmijeh izmamila, obožavam ehinacee, krasne su ti.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetala sam ponovo tvojim prekrasnim vrtom, ponovo se divila već viđenom i novim slikama.
Predivno cvijeće, krasan vrt. Bravo draga!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna, Dadinica - hvala vam!
Nisa - i ja im se silno veselim. Pune su pupova! Nadam se da će biti krasnih sličica. Vrijeme je kišno, pa jedna prigodna! Svima puno pozdrava! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Floramye, eto me malo da prošetam tvojim stranicama vrta, kod tebe se vidi da nam konačno dolazi ljeto, vrt ti je prepun boja, Eccenrtic je posebno prekrasan.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Floramye, koje divote kod tebe. Oduševljavaš me izborom cvijeće ( ne znam gdje ga sve nabavljaš ) ali baš kao da si mene pitala i ja bi to birala zato rado i šećem tvojim vrtom Ti to ni ne znaš. Ušuljam se ja polako i razgledam i zavirujem i uživam.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Oduševljena sam ljepotom tvog vrta!!!!!! Sve je takko lijepo, da je grijeh bilo što izdvojiti, ali ja ću ipak učinit taj grijeh i izdvojit echinaceu Eccentric. Čarobna je!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |