Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 90> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo ti davi jer imas cime;klematisi s
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,klematisi su
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakvi Klematisi...... Hortenzije.....ja vise ne dolazim ...ova vrucina i tvoje slike,moram srce cuvati..
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Koliko god se trudila da pregledam većinu vrtova ne uspjeva mi jer u međuvrmenu stižu fotke ljepše od ljepih, pa tako i kod tebe, klematisi oduševljavaju, njihova raskoš kod tebe je nenadmašiva
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kamelia
![]() ![]() Fanny54
![]() Maris40
![]() Hvala vam cvjetne dame
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Leona, opravdat ću ti izostanak
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aralija, hvala na lijepim rječima, puno je lijepih vrtova; naši vrtovi su kao hoteli s pet zvjezdica, svaki lijep i poseban na svoj način
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Jutro, moram se nadovezati na sve već rečeno, klemantisi su stvarno fantazija. A kamenjar tek. Prekrasno.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nisa, trenutno se osjećam kao papagaj ponavljajući već rečeno, ali.... moram!!!
Klematisi... slika klematisa u punom cvijetu.... ljepota koja se riječima ne može opisati. Fotografija dostojna da se objavi da je cijeli svijet može vidjeti. Klanjam ti se!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Karli, dobrodošla, hvala na lijepim riječima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Prošle godine su klematisi bili još ljepši, ali je hortenzija zbog mraza imala samo pet, šest cvjetova; ove godine, hvala Bogu sve rascvjetano.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
klematisi su očaravajući.............nema rijeći
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ako mi niho dozvoli i ja bi to tocno tako , od rijeci do rijeci , rekla ! ![]() |
|
![]() |
|
Niho
![]() Gute Fee, drago mi te vidjeti u mom vrtu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Nisa, slika klematisa i hortenzije je za časopis! Pre, prekrasno!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Očito da nas je slika klematisa i hortenzije sve oborila s nogu. I iako svi ističemo da su svi vrtovi jednako lijepi svaki na svoj način, ali ovaj dio tvog vrta je meni uistinu vrijedan divljenja.
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Čarobno
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Floramye, hvala
![]() Bucka123, hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |