vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Korisnik | |
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kuda ćeš bolja slika. Postoji li bolja od ove. Jer ova oduzima dah. Što je ovo tu dolje žuto. Super izgledaju zajedno.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
belice hvala
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prekrasan kolaž , vatromet boja !!!
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mah, mah bugice - hvala na posjeti
![]() antonija - joj draga nesjedaj mi na muku. mislim da nije prezivjela -niti tice niti mice. imam dvije obicene I one su bas super ali izgleda da cu morati ispocetka sa meyeri. veseli me da je tvoja krenula
![]() moon, kamenjar I miska drago mi je vidjeti vas kod mene, cure hvala
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prav eproljetne slike ,predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan kolaž proljetnih sličica
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo, vrt se počeo bojati!
p.s. je li ti živa velika sparoga. moja-tvoja raste ko velika, idu 4 grane, baš sam sretna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Samo da ti mahnem
![]() ![]() Kod mene još nema tako lijepog proljeća...
|
|
![]() |
|
temzi hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Sve je prelijepo i presavršeno,divota!pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala sam tvojim carstvom. Sada me oduševila ona skulptura od duda, prelijep je i tako ošišan a tek kad mu izraste nova kosa, zaista ...nema mu ravna.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hvala Otok
![]() |
|
![]() |
|
belice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zavirila sam malo kod tebe i uživala. Lijepi su ti sukulenti, a i slike su odlične.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nemoj ništa ajoj... znamo mi kaj valja
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon - ajoj
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |