Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 21> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Šeflera, mogu samo uzdisati i diviti se tvojim ljepoticama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opet raskoš boja i oblika, ma t isi baš jedna sretnica, sve ti je tako lijepo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
sve je pre,pre,pre krasno.trubica je slatka.sad bi moja takva bila da ju nije tuča zlupala.
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Crvena dalia je stvarno prekrasna...A cosmosi su mi zakon, jednostavno ih obožavam
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Procvala i trubica, ali ju nisam uspjela slikati jer je već pal mrak! Prekrasna je!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Šeflera, cvijeće ti je divno i uopće se na njemu ne vidi da pati od vrućine! Kako ti to samo uspjeva?! Mora da je to kod tebe neki RAJ NA ZEMLJI za cvijeće!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
svuda volim zaviriti,ali k tebi najviše,ne pitaj me žašto jednostavno je tako i sviđa mi se
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
i ja zavirim svuda ali nestignem pisati komentare.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa znaš kaj ti bum rekla! Ove godine baš imamo sreću sa izmjenom kišnih i sunčanih dana. Nema nikakvih proloma oblaka, jedino kaj je ,eto, breza otišla u vječna lovišta. A i malo više iskustva. Svake godine bu sve bolje i bolje. A MM mi nekad zna reči- Kaj opet utapaš biljkice! Možda je i to razlog! Ali ove godine ih ni ne utapam kao prošle- samo se on ne sjeća! A da nema Vas koji "virite" ne bi vrtovi i njihovo fotkanje ni upola bilo zanimljivo tak kak je sad! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cvece ti je predivno Seflera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kadifice su u punom pogonu.
![]() A ovako izgleda sanjkaški spust u ovo doba- zeleno. nigdje cvjetka da se šareni- sve je zeleno! No iduće godine bu tu svašta! ![]() male krizantemice druga vrsta ![]() a gledajte kadulju kolika je. Bilo bu čaja! ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
toliko zelenila da nemožeš biti umoran,stalno te ta trava i hrpa cvijeća osviježava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako sam ja ljubomorna na zelenu travu....moja je ko slama...kad će kišaaaaaa kod mene ?
p.s. krizantemice su baš cakane
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
dobro jutro, Šeflera o kako bi rado legla na tvoj travnjak i kotrljala se i bez snijega, krizantemice su kao izmišljene, kadulja vrlo lipi grm kadifice su cakane ma sve je kod tebe suuuuper
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Te niske krizanteme su ti strava!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krizanteme su preslatke, a pogled izdaleka na tvoje zelenilo je božanstven.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
lijepo cvijece
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a šta je ono na 11. strani sa flafastim lišćem i lijepim cvijetovima? i ja bih to
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Na koje misliš Kontesa? Koje boje su cvjetovi- koja slika po redu?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jel mogu ja pogađat ? moždaaaaaaa cosmos
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |