Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo su malo starije slike, a danas popodne mi je tuča izrezala hoste, polegnula i zatukla sedume u kamenjaru, potrgala listove pelargonija, hortenzija ..... ![]() Nadam se da bu se bar nekaj oporavilo, a za hoste se bojim da bum morala čekati sljedeću godinu. |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uživancija je prošetati tvojim zelenim carstvom, nadam se da su ovi prekrasni sukulenti sklonjeni na vrijeme i da ih tuča nije dotakla, znam da bi najradije postavila štit iznad svojeg preljepog kamenjara i cvijeća da je to moguće,nadam se da će se ipak sve polako oporavit. Ove godine proljeće se poigrava sa svima nama nažalost
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ah, kaj reći..uživancija! Svako godišnje doba ostavi prelijepi trag u tvome dvorištu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kod nas s druge strane Sljemena je danas samo jako pljuštalo, a onda je oblak otplovil na vašu stranu da se tamo istrese. Ma gdje li je pokupio tuču na tak kratkom putu. Šteta biljaka. Veselimo se svakom listiću, svakom cvjetiću kad se pojave nakon dugog mirovanja, a onda ih tuča za tren oka uništi.
Ali, s obzirom da je još rano, možda hoste potjeraju nove listove pa će biti lijepe do ljeta. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Sve je vrijedno divljenja,zaista ne znam što mi ljepše kamenjar, sukulenti, heucere, uredan travnjak...svaka čast; nadam se da će se šteta sanirati kad zasja sunce
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Izgubila sam se u ljepoti tvojih sukulenata
![]() Šteta za hoste
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Anastazija- preeeedivan mi je tvoj vrt, jedan od najljepših na forumu... Ova crnogorica mu daje posebnu draž, a kompozicija vrta, kao i izbor biljaka su mi savršeni! Od javora, božura, preko hosti, do lavandi, sve odiše nekom mirnoćom i elegancijom... a ovdje je sigurno neopisiv užitak sjesti i malo odmoriti tijelo i dušu
![]() ![]() Veselim se novom slikama! ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja sam uživala ovo rano jutro odmarajući se u tvom divnom vrtu...
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Samo da ti mahnem,odmorila sam oči na tvojim sukulentima i idem sad sjesti na nove stolce,odlično ste to napravili.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opet malo virnula
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Uvijek kada dođem odmaram oči i dušu lp
![]() |
|
![]() |
|
Baš mi je drago ![]() I tebi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam malo proshetala ! Ovi panjevi su mi perfektni !
Falilo mi je samo drustvo , termusica kave i loncici ! ![]() |
|
![]() |
|
Samo ti dojdi, našli bumo nekaj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |