Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za danas jos Visterija...
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivni tulipani,zastaje dah od njihove ljepote
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme draga Leona koji krasni tulipani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti punoooo ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Jao ko mi kaze....ali prija.... ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Predivni su ti svi tulipani, ali ovakvi su mi stvarno posebni. |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
znala sam ja da je kod tebe krasno rascvjetano
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Eh što volim kad me netko ovako davi!!!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Koje bozanstvene lale!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
O Leona, pa ti si kraljica tulipana! Prekrasni su! Pogotovo bijeli!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dugo i mene nije bilo iz objektivnih razloga draga Leona ali vidim da te proljeće bogato nagradilo i svu svoju raskoš boja prosulo po tvom raju. Uživaj u svakom trenutku sa svojim biljčicama , to je bogastvo koje se ne može platiti ničim, a srcu je najbolji lijek
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni tulipani
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala vam na poseti drage moje cvetne prijateljice......
nisam u stanju zbog odredjenih zdravstvenih tegoba da vam uzvracam posete.... ali vi ce te mene razumeti...ako sve dobro prodje jednog dana uzvraticu vam skamatom...ljubim vas.... ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |