Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 243> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako interesantna travica i jako dekorativna !! U centrima se prodaje po 30-40kn a može se naći na vlažnim staništima uz rijeke, jezera, potoke, treba samo malo isprljati ručice !!
A ja molim za identifikaciju moje nepoznate biljčice: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
free napokon imaš aeonium u ruci
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Bigmamma ova prva je slična preslici
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ajame možda aukuba japonika
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
malo sam googlala.mogla bi biti aucuba japonica serratofolia.
ako jeste piše zona 6-10 .znači li to da moram spremati.
znam da to negdje piše,ali nemam sad vremena tražiti
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
ajame kod nas u slavoniji aukube prezime zimu ali one sa šarenim listovima.
|
|
![]() |
|
puno ti hvala.imam ja onu šarenu,ali ovakvu ne
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
JJUuupppiii, Natalija puno ti hvala na identifikaciji !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bubica001 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
I ja imam ovu biljku, samo je jako mala ,tek par listića, ali ju čekam da prcvjeta pa da se raspitujem o njoj. Na slika 4 bi mogle bite vinke, a na slici 5 roza gipsofilija. prvo me podsjetilo na list astera, ali kad si napisala da ima roze cvjetiće, onda mislim da je to gipsofilija (šlajer po slavonski). Imam ju u vrtu, kupio suprug u Baumaxu, upravo tako izgleda sada kada ima listiće i svaki dan treba procvjetati. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() [IMG]http://i1115.photobucket.com/albums/k541/vjeverica2011/SAM_1007.jpg[/ su ovo dracene cure.... |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Što je ovo:
1. Raste na moru i zaboravila sam naziv, negdje sam pročitala... Brussonetia papyrifera, hvala trava! ![]() 2. Grm, nalazi se u većim vazama, cvijeta u proljeće - Jasminum mesnyi ![]() Jasminum mesnyi ( Muhle hvala!) ![]() 3. Žuti cvijet a mislim da nije zlatna kiša, divlje raste ili je zapušteno u nečijem dvorištu Hvala Muhle - Laburnum anagyroides ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
1.Ne znam kako se zove ali imao sam ga u vrtu i bacio jer često stvara nove izbojke iz žila
2.Jasminum mesnyi 3.Laburnum anagyroides,raste tu i tamo po šumi |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala Muhle! Niti jednu nisam prije vidjela.
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Ona prva je Brussonetia papyrifera.Neznam naš naziv.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |