Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 11:04
I ja jedva cekam da pocnes radove na b.vrtu,volim kad se stvara novi vrt ,a sto se tice b.kaktusa divni su ti,a berberise sve volim,pa bili listopadni ili zimzeleni   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 11:51
"Nego .... baš sam si nešto pnosna jer sam prošli petak bila u Bau haus i ništa kupila - WOOW !!!!!
Sve mi je nešto bilo ili preskupo ili kilavo, kućne biljke inače ne gledam niti ne kupujem pa sam zato, tradicije radi kupila samo dvije bijele ruže pokrivačice tla SWANY i to za neku jeftinjavu od 12 i pol kunića, toliko da se malo razveselim Big%20smile"
Big%20smileIpak si nešto kupila,za svoju dušuBig%20smileBig%20smileWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:19
šta kod tebe da komentarišem ma nema te riječi koja bi s euputila jednoj takvoj osobi kao tebi i za tvoj vrt ...dovoljno sam reklasmile169
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:41
 Predivni božićni kaktusi!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 23:35
Predivna boja cvjeta kaktusa, obožavam tu boju marelice
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 11:11
Došla san samo videt ča je novega, aš jutros sam u vrtovima od preko 100 stranica, moran se z nečen zabavit, pa malo izmišljan.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 13:46
danas sam malo duze uzivala u tvom krasnom vrtu i sjecala se god. odmora provedenih u Lovranu jedn 5 godina zaredom u zelj. odmaralistu preko sindikata bila su to krasna vremena , bravo za Lovransku tresnju mi smo posadili 6 kom vidjeces na proljece puno te pozdravljam iz hladne Slavonijesmile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 21:17
samo da te pozdravim smile78zirnula sam kod tebe jel ima kaj novega..isusek šta ste imali snjega..
ja idem krajem mjeseca opet mami u zg  na sajam nautike ,ona ima ogromnu glliciniju i koliko se nevaram ja sam najesen bila ugazila u zemlju neke duge grane pa ako će biti koja da je pustila korijenje  tvoja je  a prijevoz zna se koji je ...LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 06:49
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 07:49
smile169
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 12:26
Heart

Samo da ti se javim, bila sam  ti u posjeti, tvoj vrt nemogu preskočiti!!!smile99
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 12:30
smile113
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 14:17
Hej Korijenko, je li kavica gotova, jer...evo i ja navratila...

Imaš predivne kaktuse, ovu nježnu boju još nisam vidjela...

A što se tiče ruža ti si dobro " ubola" ali i ja čekam da "ubodem" u Metrou, jer od 17.02. na akciji imaju također ruže...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 15:06
Drage moje curice Wink, barem u duši ako ne već drukčije Wink kako vas volim vidjeti tu kod mene na haciendi, odmah mi je ljepši ovaj kišni dan.
Nema slika jer sam klasično ljena slikati Wink, ali ja stalno nešto mlataram i gruntam po vrtu, pa da vam barem napišem što ima novoga kod mene.
Najprije ono što me najviše raduje da mi cvatu visibabe, narcisi, tulipani i zumbuli su već svi vani i to pozamašno dobrih 5- 10 cm, jacenti (zumbuli) već imaju i razvijene cvjetove Big%20smile. Ovaj sam vikend (subotu presadila mini perunike oko jedne "nove" grote, nekoliko vrsti sam ih stavila i u vrt krug. U krug sam rasadila na nekoliko mjesta i romaniju (šeboj), pacifiku, travu festuca glauca i još neku travu za koju ne znam koja je sorta. Sve u svemu vidim da ću ove godine biti još zadovoljnija sa krug-vrtom nego lani.
Uhvatila sam se posla i počela pripremati parcelu za moj novi projekt "White garden". Za one kojima nisam "pričala", već dvije mi je godine velika želja na haciendi imati bijeli vrt. Najprije sam izabrala parcelu tj. jednu gredicu na kojoj je uvijek bilo svaštarenje a nikad ništa konkretno
dimenzija 9,5 m x 3,5 m, dosta velika da mogu komotno saditi i ukrasne grmove,trave, trajnice i nešto jednogodišnjeg bilja.....
Ovo je stara slika u proljeće toliko da vidite gdje se parcela nalazi (stara slika iz 2009 god)

Pred par dana sam ju svu opljevila i pripremila za oranje. Kupila sam i ploče 0,40 x 0,40 Granada clasic da po sredini napravim staze onako na križ a u centru krug sa kamenčićima. Tako ću dobiti 4 manje parcele za sađenje. Drugi tjedan počinjemo sa dovodom vode i struje na taj dio vrta i  u tatin bivši pčelinjak tako da mi bude sve kako spada.

Neću sada previše pisati, rađe ću kako budem što radila stavljati slike da se vidi kako napredujemBig%20smile. Neću na brzinu i svaštarit nego malo po malo jer bi htjela dobro isplanirat biljke (imam već nacrt i plan) da nemoram kasnije svako malo pa pretumbavat. Dobro sam isplanirala biljke, samo one koje će mi opstati, nikakve exprerimente tako da se nadam da će barem za nekih 5 godina bijeli vrt početi izgledati onako kako želim.

Evo tako cure moje da ne mislite da spavam Wink, vrlo sam aktivna i željno očekujem proljeće više nego ikad Hug. Znam da će mi voltareni trebati više nego ikad ali nema veze, zadovoljstvo će biti veće.

Proljećence, čekam te ovo ljeto, kavicu ćemo popiti u mom novom "ateljeu" kraj bijelog vrta......

O tom opet mom novom ljetnom projektu pričati ću vam drugi puta, ove godine imam jako puno iznenađenja.....

Bay, voli vas svih vaš Korijenko smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 15:16
Draga, vidiš kako sam znala kada ću navratiti na kavicu??!!Wink 
Bit će to duuuga kavica dok ja sve dijelove obiđem...ali već sada se veselim novom izgledu.

Samo mi molim te ništa ne diraj na onom dijelu ispod vrbe !!!smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 15:28
Draga ispod vrbe Wink, misliš breza se ne dira ništa, taj dio ispred kuće je već davno gotov i tu samo malo počeprkam oko par trajnica koje su uz rub i to je to Big%20smile, ali moraš priznat mjesto ko stvoreno za popodnevne kavice....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 15:36
A što reći? Bravo ti i  ostali ki delaju.
Bit će vrt krasan kao uostalom i ostali dio hacijende!Thumbs%20Up.Big%20smile 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 16:02
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Došla san samo videt ča je novega, aš jutros sam u vrtovima od preko 100 stranica, moran se z nečen zabavit, pa malo izmišljan.
Dragi bože kakav je ovo jezik......ona opet sad taj Njemaćki koristi i ništa je skontatismile232prićačeš ti meni lijepoWinkLOLLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 16:36
Korijenko pa ti si puna planova, to je super, jedva čekam daljnje slikice i stalno ću pratiti kako napreduju radovi.   smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 16:39
Ma šta će nam, korijenko slike kraj ovako lijepog štiva!?
Čitala sam i zamišljala ... struja i voda ... ako bude porizor barem sličan onom u mojoj mašti, bit će lijepo. A poznavajući tebe i TM: Bit će još ljepše! 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.