Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 203> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja jedva cekam da pocnes radove na b.vrtu,volim kad se stvara novi vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
"Nego .... baš sam si nešto pnosna jer sam prošli petak bila u Bau haus i ništa kupila - WOOW !!!!!
Sve mi je nešto bilo ili preskupo ili kilavo, kućne biljke inače ne
gledam niti ne kupujem pa sam zato, tradicije radi kupila samo dvije
bijele ruže pokrivačice tla SWANY i to za neku jeftinjavu od 12 i pol
kunića, toliko da se malo razveselim
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
šta kod tebe da komentarišem ma nema te riječi koja bi s euputila jednoj takvoj osobi kao tebi i za tvoj vrt ...dovoljno sam rekla
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivni božićni kaktusi!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivna boja cvjeta kaktusa, obožavam tu boju marelice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Došla san samo videt ča je novega, aš jutros sam u vrtovima od preko 100 stranica, moran se z nečen zabavit, pa malo izmišljan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
danas sam malo duze uzivala u tvom krasnom vrtu i sjecala se god. odmora provedenih u Lovranu jedn 5 godina zaredom u zelj. odmaralistu preko sindikata bila su to krasna vremena , bravo za Lovransku tresnju mi smo posadili 6 kom vidjeces na proljece puno te pozdravljam iz hladne Slavonije
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
samo da te pozdravim
![]() ja idem krajem mjeseca opet mami u zg na sajam nautike ,ona ima ogromnu glliciniju i koliko se nevaram ja sam najesen bila ugazila u zemlju neke duge grane pa ako će biti koja da je pustila korijenje tvoja je a prijevoz zna se koji je ...
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Samo da ti se javim, bila sam ti u posjeti, tvoj vrt nemogu preskočiti!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej Korijenko, je li kavica gotova, jer...evo i ja navratila...
Imaš predivne kaktuse, ovu nježnu boju još nisam vidjela...
A što se tiče ruža ti si dobro " ubola" ali i ja čekam da "ubodem" u Metrou, jer od 17.02. na akciji imaju također ruže...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drage moje curice
![]() ![]() Nema slika jer sam klasično ljena slikati
![]() Najprije ono što me najviše raduje da mi cvatu visibabe, narcisi, tulipani i zumbuli su već svi vani i to pozamašno dobrih 5- 10 cm, jacenti (zumbuli) već imaju i razvijene cvjetove
![]() Uhvatila sam se posla i počela pripremati parcelu za moj novi projekt "White garden". Za one kojima nisam "pričala", već dvije mi je godine velika želja na haciendi imati bijeli vrt. Najprije sam izabrala parcelu tj. jednu gredicu na kojoj je uvijek bilo svaštarenje a nikad ništa konkretno
dimenzija 9,5 m x 3,5 m, dosta velika da mogu komotno saditi i ukrasne grmove,trave, trajnice i nešto jednogodišnjeg bilja.....
Ovo je stara slika u proljeće toliko da vidite gdje se parcela nalazi (stara slika iz 2009 god)
![]() Pred par dana sam ju svu opljevila i pripremila za oranje. Kupila sam i ploče 0,40 x 0,40 Granada clasic da po sredini napravim staze onako na križ a u centru krug sa kamenčićima. Tako ću dobiti 4 manje parcele za sađenje. Drugi tjedan počinjemo sa dovodom vode i struje na taj dio vrta i u tatin bivši pčelinjak tako da mi bude sve kako spada.
Neću sada previše pisati, rađe ću kako budem što radila stavljati slike da se vidi kako napredujem
![]() Evo tako cure moje da ne mislite da spavam
![]() ![]() Proljećence, čekam te ovo ljeto, kavicu ćemo popiti u mom novom "ateljeu" kraj bijelog vrta......
O tom opet mom novom ljetnom projektu pričati ću vam drugi puta, ove godine imam jako puno iznenađenja.....
Bay, voli vas svih vaš Korijenko
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga, vidiš kako sam znala kada ću navratiti na kavicu??!!
![]() Bit će to duuuga kavica dok ja sve dijelove obiđem...ali već sada se veselim novom izgledu.
Samo mi molim te ništa ne diraj na onom dijelu ispod vrbe !!!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Draga ispod vrbe
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što reći? Bravo ti i ostali ki delaju.
Bit će vrt krasan kao uostalom i ostali dio hacijende!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Korijenko pa ti si puna planova, to je super, jedva čekam daljnje slikice i stalno ću pratiti kako napreduju radovi.
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma šta će nam, korijenko slike kraj ovako lijepog štiva!?
Čitala sam i zamišljala ... struja i voda ... ako bude porizor barem sličan onom u mojoj mašti, bit će lijepo. A poznavajući tebe i TM: Bit će još ljepše!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |