Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 381> |
Korisnik | ||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
meni one tratinčice više liče na margaretice,ali ja se odlučujem za trešnje.imam ja trešnju,ali nitko mi neće nabrati.ja ne mogu na ljestve,teška mi guzica. neki dan sam se popela,najela se,ali silazila sam pola sata.tako ti je to kad ostariš.nekad sam se verala kao vjeverica
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Ja sam cula Dadinice da se jedu kao mladi pa sam ubacila malo na sitno isjeckano i super mi mirise u kuhanju.Isto sam cula da se listovi mlade mrkve jedu,al to nisam jos probala.
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
kaj veeeć...aj Bok..lijepo sanjaj dajzeke..
![]() |
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
...heej...sad sam tek vidjela poruku, hvala ti puno...to sam bila napravila...al nije valjda odmah odreagiralo...
|
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Da vjerujem ti svatko nešto radi po svojem kako je naučio...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Nisma ja to radila,prve godine kako cu uzeti sjeme,nego mojoj mami nije jasno kako cu uzeti ako ne prenesem bilje.Ovdje tako rade svi pa ne prihvataju nikakvu novinu ko stari ljudi naviknuti na svoje.
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Ja ne znam zašto si to uopće i radila, ja nikad, ali baš nikad niti jedne biljke, pa i one koje bi htjela osjemeniti ne selim..ostavim ih tamo gdje jesu....a tamo gdje se ore, ne sadim biljke od kojih želim uhvatiti sjeme..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Suuupeer Dadinice hvala vam curke obradovaste me,jer nije to prenijeti lako ima desetak vrsta bilja koje hocu usjemeniti.Hvala vam srce ste
![]() ![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Čuj.... listovi pastrnjaka se baš i ne jedu.... jede se korijen, kao i mrkvi. A čorba ti sladnila od graška....
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Pustilka ja ne koristim listove pastrnjaka za ništa....bar i milsim da se list ne koristi za ništa, samo korijen je važan kod pastrnjaka...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Hej, cure!
I ja nikada ništa ne prenosim, ako baš ne moram zbog oranja. Ali, kako god pati svaka biljka koju presađuješ, tako pati i ova od koje hoćeš sjeme. Zato, najbolje ne diraj, neka se osjemeni tamo gdje jeste.
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Super ionako mi mrsko sve to prenositi mislim ostaviti svasta nesto,jer kod nas svake godine drugo neko sjeme pa se bojim da ne ostanem bez necega.Danas sam napokon probala u corbi listove pastrnjaka i jako mi se svidio mirise,sladi malo,kazu mi djeca zasto seceris corbu
![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Da, sve je isto kao i dok kupiš sjeme..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Moram opet pitati,da li ti nikne to sjeme i normalno rodi biljka?
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Ne ja to ništa ne prenosim..tu gdje je niknulo, tu i ostavim, pokupim sjeme kad dozreli i to je to..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Moja mama me nagovara nece ti valjati sjeme tako,treba to prenijeti kao mrkvu i persun,ama reko nema ovo jako korijenej kao mrkva pa da moze samo nastaviti ziviti na drugom mjestu,ovo je tanko i osjetljivo na prenosenje.Znaci i blitvu mogu tako ostaviti.Jel ti Monstera prenosis mrkvu i persun kad hoces sjeme od njih uzeti?
|
||
Seneka |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |