Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa dobrodošla nazad. Malo je falilo da ti se pojavim u Braču sa prijateljicom na skup obrtnika, ali nisam mogla kidnuti s posla.
Javor se baš crveni, prekrasan je. Srebrenka je calocephalus (ime mu je super za vježbanje mozga), moj je vani i za sada se dobro drži i raste. Jedva čekam da vidim ostatak |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma bravo draga, veselim se s tobom, kako si se lijepo ponovila.......WOOW!!! Drago mi je što si kupila javor, ja ih imam pred kućom kod breza i njihove su jesenske boje prava eksplozija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantana .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
dobrodošla nazad, počastila si nas slikama predivnih biljaka, a ovaj javor je predivan- hm sad sam se baš zagrijala za njega- jedno mjesto u vrtu me "muči" nikako da se opredjelim koje drvo da zasadim- dobra ideja!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš si se lijepo ponovila..javor je prekrasan..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Naravski opet si se ponovila sa stilom i ukusom!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Javor je prekokrasan
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nema te na kratko ali povratka je bombastičan!
sve pohvale za tvoju prinovu - crveni javor je fan, fantastičan!
Danas se u vrtovima divim samo javorima, prije sam ostala zabezeknuta kod Korijenkinog javora, a sad kod tvog!
Javor je čista petica!
Što se tiče prvog kaktusa imam ga i ja, cvjetao mi je ljetos roza cvjetovima. kažu da je jako osjetljiv na vlagu.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
da znaš da imam 4 lukovice morskog luka
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
welcome back, javor je fantazija
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Wooow, japanski javor je za pastu u nesvjesti.....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prvo da odgovorim na neka pitanja od prije
Shasha neznam koja je razlika između divljeg vrijeska i onog što se kupi, ovaj divlji raste na južnoj strani Brača i ima jako duboko korjenje. Baka žutu se može usmjeriti i prema gore i prema dolje, i to je ona koju ti imaš i mislim da će joj biti dobro tamo gdje si je stavila uz onaj zid i mrežu. SilveK vrijeska ima koliko hoćeš, umjeće je samo iskopati ga s korjenjem. Ova peruanska rajčica je slična ovoj tvojoj. Hvala svima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Proljeće unuk je već veliki pravi dečko. Taj dan kad sam krenula, pitao je stalno, a kada će nona doći i ja sam u zadnji čas odlučila da krenem s prijateljicama koje su išle natrag u Čakovec. Zagrlio me tako jako da mi je
![]() Mari i ja sam pročitala na netu da se ono crveno unutra jede, ali da je ovojnica otrovna. Niho znaš kao se javor lijepo slaže s onim mojim crvenim ružama, a morski luk, pa nema što ti nemaš ![]() Otok i ja sam jednog momenta pomislila da bi mogla i ti doći, šteta što nisi... Korijenko sjećaš se da sam još prošle godine na tvojoj temi pitala da li bi kod mene javor opstao i evo ga pa sad kako bude. Shasha ![]() ![]() Flavia, rekla sam sama sebi kupi jer će biti kao s onim bugenviliama, samo što javor nije bio skup (120 kn) u odnosu na one bugenvilie za koje je tražio 150 kuna. Mini mislim da će se lijepo slagati s tvojom waigeliom, a i tebi bi se lijepo uklopio na onaj travnjak ![]() Horti, Rose, Stefkaja, Baka, Lika1, Bergenija, MihaS, Tweety ![]() Javor ima stvarno prekrasno crveno lišće i bio mi je želja već davno. Neznam da li ga posaditi na sunce u zavjetrini ili na buri u djelomičnoj sjeni. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Meni je najteže koliko ja vidim da ću ostati bez tvoji ---moji lantana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma nećeš Niho lantane su za tebe spremljene u svim bojama koje imam
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, javor je divan! Sa srećom i radošću neka ti raste i napreduje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow koja crvena boja
![]() drago mi je da si uživala sa svojim unukom i da je pao shoping cvijećki ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Niho ja se bojim konja, a ti trajekta
![]() Anaida hvala od srca, nadam se da će se dobro prilagoditi, malo se ošamutio od vožnje i promjene klime. Kontesaa znaš da sam uživala s unukom i u shopingu cvijeće. Evo još malo ulova s placa u VŽ Moja prva haucera, mislila sam nekih 20-30 kn, a gospođa kaže 5 kuna, e onda sam kao prava Bračka kupila za razliku još 4 sadnice (kad sam već uštedjela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo mi je spremila MKS, ljiljani i ruža penjačica ![]() Magnolija ![]() Ovo mi je spremila moja nesuđena prija iz VŽ, svega i svačega iz njenog vrta ![]() Kukurijek ![]() Gaura, barem mislim da je, ona je dosta nastradala na putu, ali mislim da će se primiti ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |