Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 121122123124125 136> |
Korisnik | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam ga prošli tjedan, jer dok dočekam Warsawku....a i zaključila sam
"Jedan ko niti jedan", pa eto ovaj ima lijepe boje -na njemu je pisalo da je "Pink Fantasy", ali ja sam malo skeptična ako ima tko od stručnjaka da mi kaže koji je, moje je mišljenje da je Ohh Lala , bilo bi dobro znati tako da znam da li je 2 ili 3 skupina
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
Klimatis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
počeli su, počeli
hagley hibrid dr ruppel ville de lyon |
|
Neka se sve zeleni
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nablica
Novo sjeme Pridružen: 18 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme majko, kak je tvoj lijep i ima puno cvjetova.
Moj je tek krenuo. :-( |
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nablica hvala ti. Bit će i tvoj takav jednog dana, ne brini.
Voljela bi svojeg razmnožiti, ali ne znam kako pa molim pomoć ako je netko imao uspjeha. |
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poceli i ovi klematisi da cvetaju,izgleda da kod nekih nece biti cvetova kao proslih godina,ali to pripisujem klimi,ili su klematisi dostigli svoj zenit,slikacu ih i kada budu imali najvise cvetova. |
|
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se nadam da će se i ove godine kod moje Montane Rubens pojaviti naknadno još cvjetića. Prošle godine ih je bilo i naknadno. Ove godine su zbog jakih kiša latice brzo otpale. I bili su bitno svjetliji nego inače. Ne znam zbog čega.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je trebao biti šolmi a očito nije nemam pojma koja je to vrsta ako neko zna ime neka mi napiše
stvarno vole lagati ,ajde ovakav nemam pa je ok ali prošle godine dobila prezident koji već imam |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klimatis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako nema sunca baš previše
čak je i tangutica jako uranila rouge cardinal |
|
Neka se sve zeleni
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su vam klematisi! Zaista, sve jedan ljepši od drugog!
Ne znam samo kako mi se moglo dogoditi da ja nemam ni jednog!? Morati ću poraditi na tome! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
goran44
Upravo klijam Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel se mogu Klemantisi sada zapelcati? Volio bih onog ljubičastog imati u vrtu....
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Josipovac,Osijek
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poceo da cveta i Avangarde, ima dosta pupova, imace dosta cvetova,brzo raste, ovo mu je druga godina. |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi su vam, naročito mi se sviđa Rembrantov avangarde.
meni fali gricka sa svojim klematisima! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je ovo -Blue Angel-plavi andjeo u prevodu,sada vec lepo popunjen sa sa cvetovima.Ima jos dosta pupova koje ce otvoriti,ali zbog kisa sporo otvara i nema onu tamniju boju kao inace,ali i ovako je super. |
|
Odgovori | Stranica <1 121122123124125 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |