Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 272>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 21:29
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Ma čekaj Proljeće jesi li ti sijala čempres, jer ti nisam biljku slala nego sjeme?Embarrassed

Dobro da si me pročitala, pretpostavljaš da sam nešto zamijenila i sada mi je puno lakše!!!Smile

Očito sam ga zamijenila sa onom jednom biljkom, no dobro, odmah mi je lakše.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 21:32
Ja došla vidjeti kako ste ti i Ari, jel se mazite i slušate ili se svađate Wink?
Tvoj rasdnik izgleda impresivno, prvo adeniumići, pa buritosi, paradjzići...... vidim da si več jako vrijedna, da te prsti svrbe......Ideja sa radnom akcijom/kavom u tvom dvorištu umjesto zadimljenih kafića je za 10. Ljetni čempresi su kod tebe i Šmrcka bili prekrasni, a sada vidim kod tebe šuma od izniklih čempresića Clap.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 07:23
Kat rea i proljeće - nadam se da će vam ove godine uspjeti sjetva čempresa. Smrcko je već našla poziciju, a ja danas gledam gdje da bacim ostatak sjemena.
Tamo gdje je voda daleko, tamo gdje ne znam što staviti, tamo gdje ništa ne raste - tamo je mjesto - po meni za u ljeti najukrasniju zelenu bilju!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 07:52
Obzirom da ja neću sijati na veliko, nego samo dvije, tri biljčice, to ću ipak danas. I dobro da si napisala za ljetni čempres da se sam rasijava, jer i ja imam Šmrckino sjeme, pa ako mi nikneConfused, da znam kud s njim.Big%20smile

Sad sam još jednom pročitala tvoj upis iznad, pa bolje da pitam jer sam Confused.
Siješ direktno u zemlju ili u sandučiće i sl. pa presađuješ?(Ljetni čempres naravski).
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 08:53
Hoya super staklenik, a Smrckine čempresiće imam i ja- niknuli su za 7 dana, isto tako gusto kao kod tebe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 08:56

Bako, Triša kad ovako gusto niknu čempresići, čim malo narastu treba dobro namočiti zemlju i zajedno sa grumenom zemlje premjestiti ih na mjesto gdje želimo da dalje rastu. Mislim da nikada dobro ne napreduju kada ih je više od dva tri. Najbolje ako se može posaditi jedan po jedan na 10 cm udaljenosti.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 09:36
smile176Razumijem!Big%20smile

Znat će se ako je ispalo!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 09:41
Big%20smile  Volim kad sam jasna LOLLOLLOL

Jučer sam očistila samo dio dvorišta. Onaj dio koji mi treba biti slobodan za sadnju:

U njemu je zakopano više teglica Hortinog, Lorinog i Baka Beinog cvijeća. Vidim da se neki od njih bude. 
Ruže su mi nebrojeno puta ove zime zgažene, ali se takve klimave drže. Dio oko psa ostat će neuređen, a sve ostalo ... nesmijem ni misliti ... da danas počnem nebi se do kraja ožujka zaustavila. Ali, više ne radim sama, uskaču mi moji i to sve češće!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 11:26
Da, najviše je posla u proljeće.A mi svi gingavi od zimske neaktivnosti.E,onda ljubav boli!Ali zato kasnije,samo malo čupkaš,kopkaš i uživaš!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 11:43

Da rain, ako sada ne okopam, kasnije će mi biti teško kad se korov splete. A ja imam toga jako puno. Ne znam što bi prije. Sad sam odgrnula ceanotus, vidim pupoljke, a Ares mi lijepo legne usred očišćenog grma. Idem na drugu stranu, a on direktno kod starijeg psa, a ovaj bi ga, ja mislim rastrgao uz sve naše napore da ih zbližimo ...

MM i MPS su išli u kupovinu, a ja ću kao nešto raditi - ne mogu. I sada umjesto da sam dolje, ja tipkam!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 11:53
...znam da nećeš vjerovati no slika dvojeg raja, ovako očišćenog i samo sa pokojom biljkom i puno vidljive zemlje  oduševila me...dosta mi je nevinosti i bjeline... dosta mi je snijega, jedva sam dočekala "zemljane radove". Planiram na jesen obići Riječke rajeve....a do tada ću vas sve pozorno pratiti i nadgledavati smile96jer se ja ove godine baš i neću naraditi...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 12:08
I vrijeme je da odmaraš - čuvaj se, a znaj da te onda željno očekujem na jesen!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 21:11
Večer sam provela ubadajući sjemenke kapara u smokve. To je još jedini način na koji ga nisam probala uzgojiti u svom vrtu.
Sutra idu u kameni zid pa ćemo čekati!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 21:25
I ja sam to danas radila sa kaparima - u smokvu, pa u zid.
Probat ću još i u teglu napunjenu sa sitnim šljunkom i zemljom, pa ćemo vidjeti
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 21:28
naravno i ja imam ljetni čempres/sjemenke od Hoye. Točno znam gdje ide.
Hoyine sukulente i vrt treba vidjeti uživo, to je preprelijepoClap
Da jedno pitanje, da li ga mogu već sijati direktno u zemlju?

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 21:33
Punp posla je napravljeno, a sad polako saditi, sijati i čekati da naraste Clap
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:56
Lora direktno u zemlju i malo rijeđe da se lakše rasađuje.
Lantana, sad sam silno sjeme raspoređivala po stolu i u mašti u vrtu.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 09:15
Dobro da sam tu, jer sam pročitala kako da posadim ljetni čempres.Smile
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 09:37
Hoya dobar dan evo i ja tek danas da vidim tvoj prekrasni kutak.Tako je sve divno i urađeno sa puno ljubavi vidi se.A sad opet kao i svakog proljeća novi početak i buđenje ljepote u cvijetnjaku uz pomoć tvojih vrijednih rukicaWink.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 10:19
Proljeće samo baci sjeme i lagano pokri. Kod vas može i za par dana.

forzicija - Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.