dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 139> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super ti je patak koji nosi modni dodatak, a cvijeće je prekrasno, kako ti lijepo ranunkulusi uspjevaju - super
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kamenjar
![]() Dijana ![]() Anđelka ![]() Miranda ![]() Betty ![]() Anastazija ![]() Bugice ![]() Klaudija ![]() Miška ![]() Kaktusiću ![]() Floramy ![]() Aralija ![]() Damica ti je prelijepa. Ti ćeš daleko prije uživati u cvijetu i predivnom mirisu tih žutih truba. Karli ![]() Temzi ![]() Fany ![]() Moon ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
prekrasne slike, vidi se da se sve rascvjetava
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Pakujci su ti predivni, glomerata već cvjeta, ni kišica ne umanjuje ljepotu tvog dvorišta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
baš volim gužvu kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Kaktusiću moja, kako li sam samo željno iščekivala te cvjetiće!
![]() Nisa draga, hvala ti! Daleko sam ja od one tvoje vrtne bajke, ali kad se samo sjetim u koju pustoš sam počela saditi....... neskromnoje, ali zadovoljna sam! Miška moja! Eh, da sam barem te sreće da pločnik pobjegne nekamo ![]() Josipa, drago mi je vidjeti te ovdje! Laska mi da ti se sviđa ova moja gužva, jer lijepo mi je kada su gredice "guste". Ono je vanhuteova spirea, još je bebica, ali nadam se da će se narasti u diva kakve su one. Lilie, drugo, hvala što si svratila! Svim posjetiocima topli pozdravi iz mog dvorišta!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Dmirče!
I ja volim plavo cvijeće......
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno je proljetno cvijeće kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala Nona!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja a da ti iznajmiš ovu gospodu iz gradskih parkova pa da ti pokose travu, oni ionako samo sjednu na kosilicu i šiššššaj, i umore se pa sjednu u hladovinu nakon pola sata. Smetnište ili "što god " ti si stvorila raj na zemlji, uživaj u njemu jer si zaslužila, sve biljčice su
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |