Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 136> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja isto svoja oba(Dr. Ruppel i Multi Blue) orežem pred zimu skroz nisko gotovo do zemlje. Već su počeli nicati i to svake godine sve gušći. Mada u uputama piše da se režu na nekih 40 cm do starog dijela, ipag ih orežem potpuno, meni su tako ljepši na potpuno novim granama. Ne služe mi kao penjačice za zasjenjivanje ili prekrivanje, pa mi stoga odgovara da ih ovako orežem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
moja sva četiri (president, miss bateman, cardinal rouge i w. nika) su puni novih listova, grančica i pupova, što friških potjeranih iz zemlje što iz starih grana, i to punom dužinom starih grana. odlučila sam ih ne rezati, žao mi je. pogotovo zato što nigdje na starim granama ne izgledaju "golo".
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasan je Moon, moj tek stidljivo pupa
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A moj nikako jer ga nemam...
![]() ![]() Ali zato su mi vaši prelijepi i redovito "napasam" oči na njima...
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ni ja nemam klematis, ali zahvaljujući CIF-u uživam u vašim.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Pozdrav, na Klematisu (ove godine kupljen i posaden), listovi poceli tamniti i kovrčati se.Koji bi mogao biti uzrok i kako da to riješim? Hvala
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Morena, klematisi su cudne cvetnice hoce iz cistog mira da se osuse,valjda tu ima udela i sto su to hibridi,ja znam tulipani hibridi dosta brzo propadnu moze da bude da je i sa tvojim klematisom tako, ja kada ga sadim primetio sam da najvise mu odgovara kada otkopam povecu rupu,i ubacim 20l naprimer FLORABELe ili bilo koji humus iz prodavnice bolje raste jer oni imaju meko korenje i sumske su biljke.Zato se netreba zadrzati na jednom klematisu nego imati vise vrsta pa onaj koji se dobro primi i raste treba razmnozavati. ![]() Ubuduće ne unosi u post linkove kao ova tri koja si stavio i koja su uklonjena |
|
![]() |
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dr Rupell
![]() ![]() President ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Predivno!
![]() Je li on u tegli ili je posađen direktno u cvjetnjak?
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
u zemlji je bugi....samo se tako cini....to je stari box za psa (a pas nikada u njemu
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Stvarno super izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
prelijepi su vam
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
Prelijep je, kakva neobična ciklamasta baršunasta boja!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Moon,poseban je ........
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |