Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 142> |
Korisnik | ||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ciglana joj pred vratima pa logično da je opeka!!!Opeka je u Slavoniji jako zastupljena čak su starinska dvorišta bila popločana opekom.To je ovdje tako normalno jer imamo proizvodnju opeke skoro na svakom koraku i nije skupa :) kao vama kamen ovdje je opeka.Samo opeka nije skupa za razliku od kamena,kamen sada cijene kao suho zlato :) a ovdje ga u ravnici i nema. |
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Nije dao vrag mira i pokazala sam sinu tvoje slikice.... E pa sad ću ih i ja morati nabavljati... Najviše mu se sviđaju oni "zvjezdasti". Teško meni!
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Anđo, u tekici si, neš vjerovat, prva na spisku
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Ružica je woow a za bockavce ne triba ni govorit usput prijavljujem se sa štovanjem
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Ko dira moje kaktiće ? Boc-boc !
Ko želi pelcerčiće ? Bit će ih, polako, javite se, pravim spisak . Ko to šeta mojim vrtom ? MK ? Aha, dobro, ti si pouzdana, ili ? Curice moje, drago mi je kad vas vidim kod mene, večeras dežuram, čekam jednog da mi se otvori, počeo je, počeo !!! Svako malo idem van i blicam. Možda još večeras bude novih slikica, ako ne onda sutra sigurno. A za sada vam evo jedna ružica: ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Flover, vidim da si i ti počela skupljati kaktuse, i ja polako otkidam pelcerčiće, pa kad se budu zakorijenili i pokazali napredak......ma spori su oni, treba vremena i strpljenja za njih, no bit će toga svega kod mene, samo polako !
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Samo da znaš da sam opet bila u tvom vrtu
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
krasni bodljići
![]() |
||
![]() |
||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
jao predivni su ti kaktusi.....nisam več nekoliko dana zavirila ,al evo imam šta vidit....
![]() ![]() |
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
||
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
|
čini se da sam nešto ubrljala, ali ne zamjerite. koš sam nevješt.
|
||
![]() |
||
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
|
|
||
![]() |
||
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
![]() ![]() |
||
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala drage moje na posjeti, drago mi je da vam se kaktusi sviđaju. Ima kod mene još toga za pokazati ali sve pada u drugi plan pred ovom divotom, evo još jedan :
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Iskrena sam ; ja prije nisam imala smisla za kaktuse ali sada , kad vidim ove predivne bijele cvijetove ......
![]() |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
E pa potpisujem dadinicu, iako sam i sama počela s njima, ali ovo tvoje ostavljabez daha
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |